dissabte, 16 de març del 2013

DOLORES MARAVILLA GUANYA EL PREMI DE LA PIRAMIDE COMERCIAL DE SUECA


El saló de plens de l’Ajuntament de Sueca va acollir anit el sorteig dels premis que concedia la Piràmide Comercial, una iniciativa impulsada per l’associació de Serveis i Comerços Arrima't, amb la col·laboració de la Regidoria de Comerç de l’Ajuntament de Sueca, que té per objectiu incentivar les compres en els comerços del municipi. El premi més important, valorat en 2.300 euros, consistent en tots els regals de la piràmide, donats pels comerços participants, va ser per a Dolores Maravilla, qui va realitzar les seues compres en el comerç Flors Natura.


L’alcalde de Sueca, Salvador Campillo; la regidora de Comerç, Manoli Egea; i el president d’Arrima’t, Tony Landete, van ser els encarregats d’extraure les paperetes i de comunicar el premi als guanyadors, ja que, a més del gran premi de la piràmide, es van sortejar set vals de 100 euros cada u, donats per la Regidoria de Comerç, per a realitzar compres en els establiments participants en esta iniciativa.
Esta iniciativa, i moltes altres que duem a terme, tenen com a finalitat potenciar les compres en el comerç local. A més, hem aconseguit que huit famílies es porten hui una alegria i tinguen l’oportunitat de conéixer millor tot el que oferixen els nostres establiments”, va assenyalar el president d’Arrima’t, Tony Landete. “Ha tornat a ser un èxit esta iniciativa, a pesar d’haver estat exposada menys temps la piràmide. S’han omplit moltes paperetes el que vol dir que el comerç està viu, i estic molt contenta”, va afirmar la regidora de Comerç, Manoli Egea. Per la seua banda l’alcalde de Sueca, Salvador Campillo, va tornar a animar els ciutadans a realitzar les seues compres en els comerços del nostre municipi i va mostrar la seua satisfacció “al comprovar l’èxit d’estes iniciatives. La Regidoria de Comerç està contínuament treballant i col·laborant amb els comerços de Sueca per a fomentar les seues vendes”.






Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada