dissabte, 16 de març del 2013

LA POLICIA LOCAL D’ALGEMEÍ INCAUTA MÉS DE 16.000 KG DE TARONGES ROBADES


 La Policia Local d’Algemesí ha confiscat més de 16.000 kg de taronges durant els mesos de gener, febrer i març de 2013. Estes confiscacions s’han produït gràcies a la intensificació de la presència policial durant la campanya d’arreplega de cítrics en la localitat. Des de Policia Local s’han augmentat els controls duts a terme, especialment per la Unitat Mediambiental de la Policia Local en este període.
Els agents s’han trobat amb situacions peculiars com ara que una mateixa persona siga detinguda fins en tres ocasions distintes en menys d’una setmana presumptament robant taronges, o bé l’enginy d’un presumpte lladre, que sostreia les taronges i les allotjava directament en les malles de les empleades de les superfícies comercials, per a la seua posterior venda. Dins de les estratègies policials, es troba controlar els establiments destinats a comprar taronges, així com la zona d’influència on s’exercixen estes activitats.
Des de la Policia Local es demana la col·laboració ciutadana en esta recta final de campanya d’arreplega de taronges, de manera que aquells vehicles que no siguen de la zona o resulten sospitosos, apunten les dades del vehicle com ara marca, model, color i matrícula i ho notifiquen a la Policia Local per a notificar-ho. 

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada