dimarts, 29 de gener del 2013

ALZIRA INAUGURA L’AVINGUDA JOSÉ GREGORI FURIÓ


S’ha inaugurat l’Avinguda José Gregori Furió en la zona de l’Hort de Galvañón. Una zona d’expansió d’Alzira que, des de hui, porta per nom José Gregori Furió, fundador de Grefusa.
L’alcaldessa d’Alzira, Elena Bastidas, junt amb els fills de José Gregori, han sigut els encarregats d’inaugurar aquesta Avinguda. A l’acte han assistit membres de la Corporació Municipal, de l’Associació Empresarial, així com membres de la família.
José Gregori va fundar Grefusa en 1929, encara que no va encunyar aquest nom fins a 1956. Un nom que va sorgir a l’unir els dos cognoms del fundador. De magatzem agrícola, van passar a ser a ser especialistes en cacauets en 1950.
El primer relleu generacional es produïx en 1962 i és comandat pels seus fills en una nova activitat: torre de fruites seques. En 1988 s’inicia l’activitat en el sector dels snacks.
L’any 2000, la tercera generació familiar assumix les regnes de Grefusa, sota la direcció d’Agustín Gregori. Introduïxen una nova diversificació en l’empresa, els Snatt’s, saludables enfornats de pa.
Actualment, Grefusa és la companyia nacional líder en el sector d’aperitius, fruites seques i snacks de cereals. A més, va ser la primera empresa espanyola del sector a obtindre el certificat ISO 9001.
Un fet que no és casualitat, si no fruit d’un gran treball realitzat, en un primer moment per D. José Gregori, més tard pels fills d’este i, en l’actualitat, pels seus néts.
Una empresa que té centralitzada la seua producció en la factoria d’Alzira, una de la més modernes d’Europa, amb més 35.000 m2 i 10 processos diferents d’elaboració.
Esta zona, en la que s’emmarca esta Avinguda, suposa una mirada cap al futur en la part este de la Ciutat i s’emmarca en un sector urbanitzat de prop de 108.000 m2.


Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada