diumenge, 2 de desembre del 2012

JAIME BETÍ I L’ESCOLA DE TABAL I DOLÇAINA REBRAN EL GUARDÓ D’HONOR D’ALGEMESÍ


Les associacions i entitats d’Algemesí han decidit votar Jaime Betí Camarasa i a l’Escola de Tabalet i Dolçaina perquè se’ls atorgue el guardaró d’Honor 2012. Aquest reconeixement se’ls entregarà el pròxim dia 20 de gener dins dels actes de celebració de la independència de la ciutat.
El guardó a títol individual es concedix a Jaime Betí Camarasa pel seu treball durant molts anys, amb una dedicació constant i desinteressada, a favor dels malalts d’Alzheimer. Una tasca que es reflectix en la fundació de l’Associació de Familiars i Amics de l’Alzheimer, ASFAL, que ha presidit i gestionat des de la seua creació. Va fundar el Centre La Pau que va gestionar durant deu anys i, com a president, ha firmat amb l’Ajuntament d’Algemesí el conveni que permet l’atenció de cinquanta persones en el nou centre ubicat en El Pla.

El guardó a títol col·lectiu es concedix a l’Escola de Tabalet i Dolçaina d’Algemesí pel treball d’investigació i difusió dels dos instruments tradicionals de la música valenciana. També per la seua tasca docent que permet augmentar any rere any un alumnat compromés i de la seua projecció cultural amb la participació en tots els esdeveniments festius de la ciutat i la convocatòria d’aplecs i concursos que donen a conéixer Algemesí més enllà de l’àmbit purament local.
El guardó d’Honor és una distinció que atorga l’Ajuntament d’Algemesí anualment com a homenatge a una persona i a un col·lectiu en reconeixement a la seua labor cívica, intel·lectual o per les qualitats personals, morals o exemplars que té la persona o entitat. En el procés d’elecció participen totes les associacions i entitats locals que primer suggerixen els noms i després voten entre diversos candidats.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada