diumenge, 2 de desembre del 2012

ALZIRA ACULL LA PRESENTACIÓ DEL SERVEI ECOPARC MÒBIL


Alzira acollirà, dimecres  5 de desembre, la presentació del nou servei d’Ecoparc Mòbil del Consorci Ribera i Valldigna. Aquest servei estarà exposat, de 9 a 13:30 hores, a l’Avinguda Luis Suñer- carrer Riola. A mé també s’aprofitarà per a arreplegar joguets usats, que després s’entregaren als xiquets més necessitats.
La presentació s’ha fet coincidir en dimecres, dia del mercat setmanal, per a donar-li la màxima difusió al nou servei. Un servei que, a partir 2013, visitarà la localitat una vegada al mes i on es podran depositar des de piles i bateries, fins olis, joguets, aparells elèctrics i electrònics, mobles, etc.
La regidora de Serveis Públics, Lola Ortega, ha explicat: L’objectiu d’aquests tipus de serveis és conscienciar la gent de l’important que és reciclar. Facilitem als ciutadans la tasca, acostant l’Ecoparc a la Ciutat, una vegada al mes, i donem a conéixer les utilitats i servicis que oferix”.
Cal destacar que davall el nom “Llarga vida als joguets”, dóna inici una campanya d’arreplega de joguets. Per això, en els ecoparcs del Consorci Ribera i Valldigna, s’ha creat un “Racó Solidari” en el que, durant els mesos de novembre i desembre, els veïns poden depositar joguets que estiguen en bon estat i que, en Nadal, seran repartits entre centres d’acollida de menors i famílies amb escassos recursos econòmics de les nostres comarques. És una manera també d’acostar als ciutadans als ecoparcs i fomentar el seu ús. A més, en les visites de l’Ecoparc Mòbil també es podran depositar els joguets en bon estat.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada