dimarts, 28 de febrer del 2012

L´AJUNTAMENT DE SUECA CONDICIONA LA ZONA ENJARDINADA DE L´AVINGUDA DEL MESTRE SERRANO

En breu, procedirà a condicionar també la zona enjardinada de l’asil dels Ancians Desemparats

El deteriorat estat del sistema de reg, que abastia a la zona enjardinada d’aquesta gran avinguda de la ciutat, dificultava enormement el seu manteniment. “Per esta raó, la Regidoria de Serveis Municipals de l’Ajuntament de Sueca, a través de l’empresa municipal A.S.S., ha procedit a la seua total renovació i ha substituït l'antic sistema de reg per un nou que funcionarà per goteig i en el qual s’han canviat totes les entrades d’aigua i totes les canonades de goma. Una vegada conclosa aquesta fase, s’ha procedit a replantar tota la zona amb espècies autòctones que requerixen poc manteniment”, ha assenyalat la regidora de Serveis Municipals, Pilar Moncho.

Avinguda Mestre Serrano
Una altra de les actuacions que s’han realitzat en la zona, ha sigut la de solucionar el pas dels vianants ja que estacionen allí i que, irremeiablement, fins fa unes setmanes, havien d’envair el jardí per a eixir del vehicle. Per a evitar-ho, s’ha instal·lat una espècie de paviment reticulat que està soterrat i que permet xafar el jardí sense agredir les plantes. “ A més, instal·larem senyals verticals de prohibit l’accés d’animals als jardins”, en paraules de Moncho. Així també, s’ha plantat un seto que impedirà el pas d’una manera natural als jardins.
D’altra banda, des de la Regidoria de Serveis Municipals s'iniciarà també en breu , els treballs de condicionament de la zona enjardinada que envolta el valuós edifici de l’asil dels Ancians Desemparats de Sueca. “Es tracta d’un recinte privat però, a causa de la grandíssima  tasca social que realitzen per a tota la societat suecana, considerem que havíem de col·laborar amb ells en tot allò que poguérem”, ha manifestat Moncho.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada