divendres, 9 de novembre del 2012

LA JUNTA DE PORTAVEUS DE L’AJUNTAMENT D’ALZIRA DECIDIX PER UNANIMITAT ELS GUARDONATS AMB LES INSÍGNIES D’OR DE LA CIUTAT 2012


Les distincions han recaigut en l’empresa Comercial de Maquinaria Alzira, el col·legi Sagrada Família, l’actor Álex Gadea i els dos voluntaris de l’Associació de Donants de Sang d’Alzira, Juanita Momparler i Juan Pardo

La Junta de Portaveus de l’Ajuntament d’Alzira es va reunir dijous passat per a consensuar per unanimitat a quines persones, entitats o institucions se'ls atorgaran enguany les Insígnies d’Or de la Ciutat.
Unes insígnies que l’alcaldessa d’Alzira, Elena Bastidas, imposarà als guardonats en un Ple Extraordinari que se celebrarà, com tots els anys, el 30 de desembre, dia en què es commemora la conquista de la ciutat, per part de Jaume I.
Enguany les distincions han recaigut en l’actor Álex Gadea, en la modalitat de Cultura; en l’empresa Comercial de Maquinaria Alzira en la modalitat d’Activitats Empresarials; en els dos voluntaris de l’Associació de Donants de Sang d’Alzira, Juanita Momparler i Juan Pardo, en la modalitat d’Humanisme; i en el col·legi Sagrada Família, en la modalitat d’Activitats Diverses. El de la modalitat d’Esports queda desert.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada