divendres, 9 de novembre del 2012

EL DEPARTAMENT DE SALUT DE L’HOSPITAL DE LA RIBERA REUNIX A MÉS DE 200 PROFESSIONALS PER A ANALITZAR EL FUTUR DE LES CURES D’INFERMERIA


El Departament de Salut de l’Hospital Universitari de la Ribera va celebrar dijous passat les X Jornades d’Infermeria, en les quals més de 200 professionals sanitaris han participat per a debatre i analitzar el futur de les cures en infermeria.

Davall el lema “Professionals de Cine”, en aquesta edició s’ha projectat una mostra de més de 40 curtmetratges gravats per professionals de la Ribera en què s’han arreplegat tècniques, procediments assistencials i els programes de salut implantats en este Departament de Salut. Així, durant l’acte s’ha posat en relleu la importància que han adquirit hui en dia les noves tecnologies aplicades a les cures.
Les Jornades han sigut inaugurades per la Responsable per a Assumptes d’Infermeria de la Conselleria de Sanitat, Isabel Miguel; el director gerent del Departament de Salut de la Ribera, Manuel Marín; el president del Consell d’Infermeria de la Comunitat Valenciana, José Antonio Ávila; i la directora d’Infermeria de la Ribera, Esther Gómez.
En la inauguració, Isabel de Miguel va destacar que “la infermeria del Departament de Salut de la Ribera està a l’avantguarda. El cine sensibilitza i educa, per la qual cosa haver triat este mètode d’ensenyança fa més atractiva i eficaç la formació.”
Per la seua banda, Manuel Marín va afirmar que “este Departament de Salut compta amb més de 1.100 professionals d’infermeria, quasi un 60% del total de la plantilla, la qual cosa demostra la importància del seu treball i la seua labor.” Segons el director gerent, “tots els professionals d’Infermeria són un exemple del nostre compromís per atendre i satisfer les necessitats dels pacients, que són els verdaders protagonistes.”

Curtmetratges premiats

Els curtmetratges que han resultat guanyadors en aquestes X Jornades són els titulats “Supervisió de la Salut Infantil” com a millor Programa de Salut; “Teràpia VAC en Domicili”, com a millor procediment; i “Maneig del Toronto” i “Cures de l’Estoma”, com a millor tècnica.
Al seu torn, el Col·legi d’Infermeria de València ha entregat de mans el seu president, Juan José Tirado, un premi de menció especial al curtmetratge “La comare durant l’expulsiu”.     

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada