dilluns, 26 de novembre del 2012

EL CONCURS INTERNACIONAL DE PAELLA VALENCIANA DE SUECA PROTAGONISTA DE LA GUIA GASTRONÒMICA DEL MUNDO


El Concurs Internacional de Paella Valenciana de Sueca ha sigut triat protagonista, dins dels certàmens del seu gènere, per la guia gastronòmica “La paella valenciana. Del ADN al I+D+i,” obra del periodista Paco Alonso. L’Hotel Alameda Palace de València va acollir la presentació del llibre en un acte al qual va acudir la regidora responsable del concurs de Sueca, Teresa Ribes, en representació de l’Ajuntament, invitat a l’esdeveniment.
En el seu discurs de presentació, Alonso va tindre paraules d’agraïment especialment cap a l’Ajuntament de Sueca, per mantindre viu aquest important Concurs “baluard de la recepta tradicional de la paella valenciana. Restaurants de tot el món participen desitjosos per incloure en el seu palmarés el preat guardó”, afirma Alonso. Esta obra gastronòmica, amb la qual l’autor vol “rendir tribut als molts esforços que s’han fet per explicar l’inexplicable sobre la Paella Valenciana”, es va regalar als lectors dissabte passat, 24 de novembre, juntament amb el diari El Mundo.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada