El
Concurs Internacional de Paella Valenciana de Sueca ha sigut triat
protagonista, dins dels certàmens del seu gènere, per la guia
gastronòmica “La paella valenciana. Del ADN al I+D+i,” obra del
periodista Paco Alonso. L’Hotel Alameda Palace de València va
acollir la presentació del llibre en un acte al qual va acudir la
regidora responsable del concurs de Sueca, Teresa Ribes, en
representació de l’Ajuntament, invitat a l’esdeveniment.
En
el seu discurs de presentació, Alonso va tindre paraules d’agraïment
especialment cap a l’Ajuntament de Sueca, per mantindre viu aquest important Concurs “baluard de la recepta tradicional de la paella
valenciana. Restaurants de tot el món participen desitjosos per
incloure en el seu palmarés el preat guardó”, afirma Alonso. Esta
obra gastronòmica, amb la qual l’autor vol “rendir tribut als
molts esforços que s’han fet per explicar l’inexplicable sobre
la Paella Valenciana”, es va regalar als lectors dissabte passat,
24 de novembre, juntament amb el diari El Mundo.
Cap comentari:
Publica un comentari a l'entrada