divendres, 3 d’agost del 2012

XVII TRAVESSIA DE NATACIÓ “MEMORIAL XIMO SOLDEVILA” A CULLERA




Diumenge dia 5 d’agost en la Badia de Cullera se celebrarà la XVII edició de la travessia de natació a Cullera “Memorial Ximo Soldevila “.
La prova comptara amb dos recorreguts alternatius, un curt de 1.300 metres i el llarg de 2.500 metres, que consistia a arribar des de la posta sanitària de l’Oasi a la Peñeta del Moro i tornar.
La travessia, organitzada per la Regidoria d’Esports i el Club Natació Cullera, compta amb la col·laboració de voluntaris del Club Natació Cullera, Club Halterofília Cullera, Club de Vela Garbí i Club Kitesurf Cullera, a més dels socorristes de l’equip de salvament i socorrisme de Cullera.
El Club de Vela Garbí posarà a disposició de la travessia tres embarcacions de control de nadadors i el Club Kitesurf Cullera, amb una embarcació, facilitarà les tasques de suport als socorristes de Cullera, encarregats de vetlar per la seguretat dels nadadors.
Enguany la travessia “Memorial Ximo Soldevila”, entra dins del circuit de la Challenger de la Federació de Natació de la Comunitat Valenciana, i per això, el control i classificació dels nadadors que participen en les diferents categories va a càrrec dels jutges de la Federació Autonòmica.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada