divendres, 3 d’agost del 2012

CULLERA S’IL•LUMINA. AL POLÈMIC CARTELL DE LA MUNTANYA ARA S’AFIG LA COL•LOCACIÓ D’UN CARTELL A L’ENTRADA NORD DE LA CIUTAT QUE COSTARÀ 58.900 EUROS



L’Ajuntament aportarà 19.633 euros, un 33% del cost, i la resta l’hauran de pagar el Govern central i la Conselleria de Turisme. L’opocisió titla les obres d’innecessàries.

Treballs en la redona de l'entrada nord
Si la il·luminació del famós cartell a la muntanya de Cullera fa quatre anys, ja va succitar una gran polèmica entre els veïns de la ciutat pel cost de les obres i el posterior manteniment, en els primers anys en què començava a notar-se els efectes de la crisi i l’excessiu endeutament del consistori, ara s’afig la de la il·luminació de la rotonda en l’entrada nord de la ciutat que tindrà un cost de 58.900 euros.

Les obres que estan duent-se a a terme en la rotonda situada entre l’estació de trens i el parc comercial, consistixen en la col·lacció de les set lletres que fomen la paraula Cullera i la seua il·luminació, tal com va informar ahir el portaveu del PSOE de Cullera Jordi Mayor, que a més va donar detalls de com serien les lletres: color taronja, amb el mateix disseny i tipografia que les de la campanya “Cullera, bonita, bonita”.

Els vora 60.000 euros que costarà seran cofinançats amb els fons del Pla de Dinamització Turística. L’Ajuntament haura de pagar a l’empresa encarregada del projecte Decotrenc SL de Burriana,el 33% del cost total, és a dir 19.633 euros i la resta l’abonaran el Govern central i la Conselleria de Turisme.

La polèmica il·luminació de la muntanya
La resposta a aquest projecte no s'ha fet esperar per part de l’oposició, i el poratveu de Compromís, Pere manel, ja ha lamentat que a pesar que l’obra és cofinançada per les altres dues administarcions, la situació econòmica de l’Ajuntament no és la ideal per a gastar-se en aquest moments prop de 20.000 euros, i ha afirmat que això “no és prioritari, ni necessari”.

El consistori haurà d’afrontar també les crítiques dels veïns i veïnes del municipi , en un moment en què la ciutadania està més sensibilitzada i crítica amb les actuacions dels polítics. Més encara quan fa poc part de la plantilla de treballdors i funcionaris de l’Ajuntament han vist reduïda la jornada laboral i minvat el seu sou, o quan fa pocs dies s’anunciava que la residència d’ancians del barri del Raval podria tancar en breu pel deute que el consistori manté amb l’empresa concessionària. Cullera s’il·lumina, però tanta llum pot acabar encengant-nos.

Informació de la Ribera

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada