divendres, 3 d’agost del 2012

EL CONSELLER DE GOVERNACIÓ, SERAFIN CASTELLANOS, ES COMPROMET A DEFENDRE A MADRID A LES ENTITATS LOCALS MENORS DE LA C.V.


El Conseller de Governació, s’ha reunit amb els Presidentes-Alcaldes de les 7 Entitats Locals Menors de la Comunitat Valenciana, on li han manifestat la seua preocupació com a conseqüència de les pretensions del Govern Estatal, d’eliminar totes les Entitats sense cap distinció quant a l’estat de solvència de cada una.
Segons el govern el 70 % d’aquestes Entitats, no presenten els seus comptes als òrgans de control fiscalitzador.
Platja del Perelló, Sueca
Afortunadament les 7 Entitats Valencianes, presenten els seus comptes com qualsevol altre ajuntament a la Sindicatura de comptes, oferixen un balanç positiu al tancament dels seus comptes anuals, es troben sanejades, són sostenibles i oferixen bons serveis.
Aqustes circumstàncies han sigut arreplegades pel Conseller de Governació Serafín Castellanos, que s’ha compromés a defendre a Madrid a les Entitats Locals Menors de la Comunitat Valenciana, fent bandera de la bona gestió i cura que oferixen els comptes de les 7 Entitats.
La Conselleria de Governació ha instat a les 7 Entitats Locals Menors, perquè aporten en un termini mínim, còpia de les liquidacions dels tres últims exercicis a més del justificant d’entrega en la Sindicatura De Comptes, per a poder realitzar gestions davant del Ministeri d’Hisenda per a negociar un canvi en les pretensions estatals i que permeten la permanència d’estes Entitats Locals Menors sanejades.
També es va contemplar la possibilitat, que en cas extrem, per mitjà de l’Estatut d’Autonomia Valencià, qui dóna potestat per a l’organització del seu territori, garantiria la permanència de les 7 Entitats Locals Menors: El Ballestar (Castelló), El Perelló, El Mareny de Barraquetes i La Barraca d’Aigües Vives (València), La Xara, Jesús Pobre i La Llosa de Camacho (Alacant).
Ja hi ha hagut alguns ajuntaments de la Comunitat que han manifestat el seu suport per mitjà de Mocions en els seus respectius Ajuntaments. També s’ha donat trasllat a les diputacions perquè se sumen donant el seu suport.
Per part de les Entitats també s’ha iniciat una campanya d’arreplega de firmes, perquè col·laboren els ciutadans interessats.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada