divendres, 3 d’agost del 2012

EL PSOE D’ALZIRA PRESENTA UNA MOCIÓ EXIGINT AL GOVERN QUE NO SUSPENGA LA SUBVENCIÓ DEL PLA PREPARA


Aguilar: “ A este senyor se li ha de parar els peus de manera immediata, perquè està tirant a trossos l’estat de benestar per la finestra”.


El PSOE d’Alzira ha presentat una moció exigint al Govern de Rajoy que no suspenga de la subvenció dels 400 euros del Pla Prepara a partir del 15 d’agost ja que afectarà molts desocupats.

                                                                                                       foto:Jordi Piris

La secretària general dels socialistes d´Alzira, Isabel Aguilar, manifesta que la suspensió del Pla Prepara a partir del 15 d’agost, suposa que els parats que, reunint certes condicions, i que han esgotat el seu subsidi de desocupació, no cobraran més els 400 euros mensuals d’ajuda.
Segons Aguilar aquesta decisió augmentarà indiscriminadament el risc de pobresa, i provocarà més exclusió social, per això tots hem d’exigir al Partit Popular i a Rajoy, que es mantinga el Pla Prepara, ja que és una ajuda necessària per a moltes famílies que no disposen d’altres ingressos.
Aguilar informa que el grup socialista ha presentat una moció perquè l’Ajuntament d’Alzira no done l’esquena als més necessitats i exigisca amb fermesa i rotunditat al Govern de Rajoy, que així no es fan les coses. De no fer-ho, el Partit popular estarà deixant caure més als que pitjor ho tenen en aquesta crisi.
La dirigent socialista ha reiterat que la Sra. Bastidas, ha de plantar cara al Govern central de Rajoy, i sol·licitar que prorrogue l’ajuda de 400 euros mensuals, destinats a gent que no té res, i es queda sense cap ajuda de l’Estat per a poder subsistir.
Aguilar ha recordat que el pla Prepara s’ha prorrogat semestralment des de la seua creació però, si el Partit Popular no canvia d’opinió, a partir de 15 d’agost els parats alzirenys i de la resta de l'estat es quedaran sense res.
La dirigent socialista ha manifestat que una vegada més el principal objectiu del senyor Rajoy no és eixir de la crisi, ni crear ocupació, ni, de bon tros, fer créixer la nostra economia. El principal objectiu de Rajoy és sens dubte fer més dèbil als que menys tenen.
Segons Aguilar són molts els desocupats que gràcies a eixos 400 euros poden tirar avant amb els seus xicotets gastos familiars. Rajoy acabant amb el Pla Prepara, acabarà amb moltes famílies que només subsistixen gràcies a esta prestació.
La líder socialista mostra el seu descontent una vegada més amb les polítiques del Sr. Rajoy i amb el Partit Popular, perquè li pareix intolerable que una vegada més el “asfixiat” siga el que menys té. Considera que a este senyor se li ha de parar els peus de manera immediata, perquè està tirant a trossos l’estat de benestar per la finestra.
Aguilar creu que tots hauríem d’unir-nos en la lluita de recuperar tot el que estem perdent amb este senyor. “Els colors polítics en la pèrdua de drets han de desaparéixer i tots hauríem de fer força per a sol·licitar que el president dels espanyols no faça per mitjà de ordene i comandament el que li vinga en gana”. 

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada