divendres, 3 d’agost del 2012

ALGEMESÍ INVERTIX 24.980 EUROS EN LA MILLORA DELS CARRERS ACADÈMIC SEGURA I LEPANTO



L’ajuntament d’Algemesí ha destinat 24.980’77 euros a la millora dels carrers Acadèmico Segura i Lepanto; dos vies cèntriques i artèries principals de la ciutat que es trobaven deteriorades perquè alberguen gran afluència de tràfic continu. A més, després de la remodelació i peatonalización de la plaça del Mercat es feia necessari la millora dels carrers limítrofs a la plaça.
Per això, les obres se centraren en l’adequació i millora del paviment dels carrers pel que quedarà tallat al trànsit la circulació per les esmentades vies durant uns dies. Les obres es van iniciar el passat dimecres 1 d’agost, per a aprofitar el període estival i generar les mínimes molèsties a veïns, establiments comercials i usuaris i es preveu que tinguen una duració màxima de tres setmanes.
Així doncs, durant el període en què duren les obres, quedarà tallat al trànsit l’encreuament entre els carrers Acadèmico Segura, Muntanya i Sant Josep de Calasanz.
Els vehicles que circulen pels carrers Sants Sebastià i Verge dels Dolors, hauran de fer-ho en sentit invers a l’habitual, trobant com a eixida directa el carrer Albalat.
Igualment, es tallarà la circulació en el carrer Lepanto per a la seua reparació i millora. Per este motiu, en el carrer Arbres, en el tram comprés entre els carrers Lepanto i Germanies, es permetrà circular en doble sentit i quedarà garantit l’accés dels veïns a les seues vivendes i garatges.

Itineraris alternatius també per als establiments comercials

Des del Consistori també s’ha establit itineraris alternatius per a facilitar als establiments comercials les càrregues i descàrregues de materials, efectes, etc . Així doncs, els establiments afectats pel tall i compresos en el primer tram del carrer Muntanya, el que va des de la plaça Major fins al carrer Acadèmico Segura, podran accedir pel carrer Molí. Els establiments compresos en el segon tram del carrer Muntanya (des del carrer En Bosch fins a Acadèmic Segura) podran utilitzar el carrer Muntanya, sent este tram una via de doble sentit. Els establiments compresos en el carrer Sant Josep de Calasanz, des del carrer Nou del Convent fins a Muntanya, accediran pel carrer Nou del Convent.
Finalment, els establiments ubicats en el carrer Acadèmic Segura accediran pel carrer Lluís Vives, trobant com a eixida el carrer Sant Sebastià. A més, canvia el sentit circulatori del carrer Sant Sebastià i Verge dels Dolors; per tant els vehicles que circulen per estos carrers hauran de fer-ho en sentit invers a l’habitual, trobant com a eixida directa el carrer Albalat.
Des de la regidoria de Seguretat Ciutadana de l’Ajuntament d’Algemesí s’ha enviat una notificació personal als veïns de la zona implicada i establiments comercials afectats pels talls de circulació en què es detalla tota la informació necessària i s’adjunta un pla amb les opcions i vies alternatives. A més, qualsevol ciutadà que desitge obtindre més informació pot consultar la pàgina web www.algemesi.es







Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada