divendres, 3 d’agost del 2012

EL PSOE D’ALZIRA CRITICA L’AUTORITARISME DE L’ALCALDESSA EN IMPOSAR SENSE CONSENS EL NOM DE LA PLAÇA ON ESTARÀ LA BIBLIOTECA


La portaveu dels socialistes en l’ajuntament d’Alzira, Isabel Aguilar, ha denunciat una vegada més l’actitud prepotent de la Sra. Bastidas, perquè vol imposar el nom d’una plaça de la ciutat sense el consens de tots.
Segons Aguilar la Sra. Alcaldessa va anunciar recentment en un acte que a la plaça on està  la nova biblioteca se li posarà el nom de la “Plaça de les lletres valencianes” demostrant així  “la seua falta de respecte cap a la resta de la corporació”.
Aguilar afirma que la Sra. Bastidas i el Partit Popular, amb aquestes decisions unilaterals demostren la seua poca puresa política i la seua deficiència en el més essencial del comportament democràtic.
La dirigent socialista anuncia que el seu grup recolzarà la proposta d’Esquerra Unida perquè la nova biblioteca porte el nom de Miguel Hernández, un dels poetes més importants de les lletres espanyoles.
Aguilar considera que, ara més que mai, s’ha de reconéixer el poeta Miguel Hernández perquè en aquests moments novament el Partit Popular vol expressar el seu bloqueig ideològic demostrant la incapacitat d’assumir amb normalitat l’obra immensa i la figura humana d’un poeta que resulta incòmode políticament, fins i tot molts anys després de la seua mort, al Govern Valencià del PP.
Segons Aguilar els socialistes d’Alzira denuncien i lamenten la misèria cultural del Govern Valencià del Partit Popular. Un govern que, unit al seu sectarisme polític, fa que els alzirenys i els Valencians perdem la possibilitat de tindre un dels llegats literaris més importants.
Aguilar considera que és el moment de realitzar el millor homenatge a aquest brillant defensor de les lletres en llibertat i que la nova biblioteca porte el seu nom, així els alzirenys honorarem i posarem en relleu el valor d’un insigne poeta com Miguel Hernández.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada