dijous, 16 d’agost del 2012

CULLERA ACULL EL PRÒXIM DISSABTE EL XIII FESTIVAL INTERNACIONAL DE MUSICA I DANSA TRADICIONAL


Del 14 al 30 d’agost se celebra en diferents punts de la Comunitat Valenciana el XIII Festival Internacional de Música i Dansa Tradicional
A Cullera tindran lloc dos de les actuacions del festival en el passeig marítim de la platja de Sant Antoni on s’instal·larà un escenari de 120 metres quadrats i mil cadires perquè residents, turistes i visitants puguen disfrutar dels espectacles.
La primera de les actuacions serà el dissabte 18 d’agost a càrrec del conjunt de danses i música “Russia”. Aquest conjunt va ser fundat en l´any 1986 i compta amb un grup de dansa de 16 ballarins, 6 músics i 2 cantants, les edats del quals oscil·len entre els 18 i els 22 anys.
El programa del Festival inclou danses populars russes i danses típiques dels pobles de la regió de Moscou, es tracta de composicions coreogràfiques que reflectixen la vida i costums dels natius d’aquelles terres.
La segona actuació tindrà lloc el divendres 24 d’agost amb la Música i Dansa de Brasil.
Este esdeveniment, organitzat per la Federació de Folklore de la comunitat Valenciana compta amb la col·laboració de l’Ajuntament de Cullera a través de la seua Regidoria de Turisme, el Patronat Provincial de Turisme "València Terra i Mar", la Conselleria de Cultura i l’Institut València de Cultura. 

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada