divendres, 20 de juliol del 2012

L´AJUNTAMENT DE SUECA REP A LA COMENÇADORETA I LLAURADORETES DE LA MARE DE DÉU DE SALES


El saló de plens de l'Ajuntament va acollir ahir, a les huit de la vesprada, la visita de la començadoreta 2012, Sara Fos García, i les llauradoretes de la Mare de Déu de Sales. En l'acte de presentació van estar presents alguns membres de la corporació municipal; els regidors Celia Beltrán i Carlos Ramírez; la regidora de Turisme i Comerç, Manuela Egea i de Protocol i Comunicació, Josefa Juan, encapçalats per l'alcalde de Sueca, Salvador Campillo. Entre els assistents es trobaven familiars de les protagonistes i membres de la Real Associació de la Mare de Déu de Sales.
L'acte va consistir en el nomenament de cada una de les xiquetes i, a continuació, l'alcalde i els regidors els van fer entrega d'una insígnia a cada una d'elles. Mª Sales Fos García, Patricia Escrivá Marqués, Àurea Marc Navarro, Natalia Jordá Llopis, Desirée Donet Gràcia, Andrea Gil Grau, Teresa Lledó Vendrell i Marta Palacios Grau seran les huit xiquetes que junt amb la Començadoreta, representaran a l'Associació en tots els actes religiosos que es realitzen.
Tot seguit, el secretari de l'Associació, Francisco Meliá, va llegir l'acta on es proclamava la xiqueta, Sara Fos García, començadoreta 2012. A continuació, el president de la Junta de la Real Associació, Bernardino Cebolla, va prendre la paraula per a felicitar tant les xiquetes com als seus familiars i va recalcar, un any més, que “la Mare de Déu és la verdadera protagonista de les festes”. Va finalitzar desitjant “unes bones festes a tots els veïns”. L'acte va finalitzar amb les paraules de l'alcalde, Salvador Campillo, que en primer lloc va agrair esta presentació a la Real Associació. Després, va dedicar unes paraules a les xiquetes “vull felicitar-vos perquè sereu durant un any les artífexs de la festa religiosa. Heu de valorar l'enorme sacrifici que han fet els vostres pares”. Va acabar recalcant el gran amor que senten tots els veïns per la seua patrona i desitjant unes bones festes a tots. 

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada