divendres, 3 de maig del 2013

MÉS DE 150 PERSONES ASSISTEIXEN A LA PRESENTACIÓ DE LA COALICIÓ COMPROMÍS A ALMUSSAFES



 El passat dia 26 a la cafeteria del Centre Cultural, Compromís a Almussafes va realitzar la seva presentació al poble, un acte que va ser amenitzat per Esther Bosch la nova integrant del partit i de l’Executiva.
Durant l’acte, el qual va comptar amb la presència de més de 150 persones, es van donar a conèixer els integrants de Compromís a Almussafes: Gisela Gimenez com a portaveu local; Raül Raga, Secretari Organització; Carles Grancha, Secretari Sectorial; Rafa Reig i Sandra López, Secretaris de Comunicació; Jesús Salesa, Secretari Institucional i Edu Girona, Responsable de la seu.
Gisela Giménez, durant la seua intervenció, va remarcar que des de Compromís es treballa durament amb una finalitat clara, que la gent puga viure dignament en una societat que està sent afectada per un seguit de polítiques cruels llançades tant des de l’estat Espanyol com des de la Generalitat Valenciana, per això cal tenir en compte que cal acabar amb el bipartidisme cancerós tenir ben present que al País Valencià, Compromís en representa l’alternativa.
Pel que fa al Secretari Comarcal de la Ribera Baixa, Carlos Grancha, va explicar tots els actes que es realitzaran i les polítiques que es van a seguir en aquests anys fins a la següent legislatura. A més a més, va remarcar el pes que té la Ribera Baixa, la qual compta amb una vintena de regidors, un diputat a les Corts Generals a Madrid i la presidència de la Mancomunitat.
L’alcalde d’Almussafes, Albert Girona, va ser l’encarregat de presentar els dos diputats a les Corts Valencianes que van assistir a l’acte de presentació: Mireia Mollà i Enric Morera. A més, va explicar quines són les polítiques que s’estan duent a terme al municipi i va presentar la Coalició com l’alternativa viable en l’actualitat per fer polítiques que fomenten el bé comú. Pel que fa a Mireia Mollà, va desenvolupar un breu resum de la política a les Corts Valencianes, i va remarcar les últimes actuacions que s’estaven fent, com per exemple la defensa d’una aigua saludable a la Ribera.
Enric Morera va ser l’encarregat de la cloenda de l’acte, i va recordar que les polítiques que es defensen a nivell autonòmic surten d’iniciatives de la gent d’a peu, així com dels integrants de Compromís. Un exemple d’aquest tipus d’iniciatives és la signatura d’un conveni amb grans superfícies per tal de fer possible la donació d’aliments que estan a punt de fer-se malbé a persones necessitades.
Després de finalitzar l'acte els assistents es van dirigir a la nova seu de Compromís, situada al carrer Pintor Sorolla, on es va celebrar l'acte d'inauguració.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada