dissabte, 21 de juliol del 2012

LA PLATAFORMA PÚBLICA PER L'ENSENYAMENT DE LA RIBERA VALORA NEGATIVAMENT LA SUPRESSIÓ D'UNITATS I PROFESSORAT PER A L'ANY VINENT


Es confirmen els pitjors pronòstics i la precària situació  en què la Conselleria deixa a molts col·legis de la comarca. 

La Plataforma crida a la societat cívil de la Ribera a secunndar les protestes i reivindicacions. 
Era evident que si la Conselleria aplicava el decret sobre les ràtios al màxim les supressions d’unitats supressions estaven cantades. A més lasituació també agreujarà en les que quedem ja que hi haurà una massificació de xiquets per aula ( en alguns casos per damunt de 30 ). Això implicarà una menor atenció educativa per a tots els xiquets afectats, sobretot aquells que requereixen de més ajuda. La supressió d’unitats i mestres farà que augmente el fracàs escolar i la desmotivació entre el professorat. El funcionament dels centres també se’n vorà malmés.

La Plataforma torna a insistir que l’educació NO és una despesa sinó una inversió, una inversió de futur i animen a les comunitats educatives de tots els centres de la comarca, i en especial a les famílies, que es mobilitzen en defensa de l’educació pública a la qual tenen dret tots els xiquets i xiquetes d’aquest país.
Des de la Plataforma també s’adherixen a totes mobilitzacions que es convoquen, com ara la manifestació convocada a Llaurí per a aquest dijous,  i  per a això posen a l’abast de les diferents AMPES i claustres de Mestres i professors tota la información i ajuda que els calga per tal de dur endavant aquesta protesta així com la recollida de propostes de cara al curs vinent.
La Plataforma, per acabar, anima a tota la comunitat educativa a participar en les mobilitzacions convocades. Per al primer dia de curs hi haurà una concentració a les portes dels centres a l’hora d’entrada o eixida, assemblees informatives a 1ra hora per a les famílies amb document base que la plataforma, juntament amb FAPA, haurà elaborat.
Al mateix temps, la Plataforma espera que la I Festa Per l’Escola Pública convocada per al 21 d’octubre a Corbera siga tot un èxit gràcies a la col·laboració de tota la comunitat educativa de la comarca a tots els nivells (des d’Infantil a Secundària ) . La intenció és que aquesta festa servisca per a reivindicar la qualitat de l’Escola pública i per a protestar contra totes les mesures que els 2 governs, l’estatal i l’autonòmic,  están prenent i que la Plataforma valora com un atac sense precedents a l’educació pública.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada