dimecres, 27 de juny del 2012

SUECA ESTRENA EL MUNTATGE DEL TALLER MUNICIPAL DE TEATRE, “LLADRES”



A partir de dijous, 28 de juny, a les 22.30 hores, al Centre Municipal Bernat i Baldoví, tindrà lloc l’estrena del nou muntatge de final de curs del Taller Municipal de Teatre que, amb el títol “Lladres”, obra que donarà l’oportunitat als espectadors de reflexionar sobre l’actualitat.
L’obra, que estarà en cartell fins al diumenge 1 de juliol, ens parla de corrupció, justícia, estatus social, vicis i altres misèries intrínseques a la condició humana.
Dirigits per Carles Royo, els tretze integrants del grup d’adults aborden i abandonen uns personatges dibuixats, que permetran l’espectador mantindre una mirada crítica davant dels fets que els actors mostren.
El taller de Teatre, que enguany conclou el quart any de trajectòria, també portarà a l’escenari un altre muntatge representat pel grup jove, on es podrà comprovar què pensen, com viuen i què els preocupa a un grup de huit joves d'entre 15 i 18 anys. El guió d’aquest espectacle, titulat “Segle XXI”, és obra del mateix Carles Royo, amb la col·laboració dels alumnes. Estarà en cartell del 5 al 8 de juliol. 

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada