dimecres, 6 de juny del 2012

L’AJUNTAMENT DE EL PERELLÓ REP LA BANDERA “Q DE QUALITAT TURÍSTICA” PER A LA SEUA PLATJA.



L’Alcalde del Perelló D. José Miguel Fos Alberola va rebre de mans del Ministre d’Indústria, Energia i Turisme, D. José Manuel Soria, la bandera “Q Qualitat turística”.

La Platja del Perelló ha rebut per tercer any consecutiu el distintiu “Q Qualitat turística” en la seua especialitat de platges (norma UNE 187001). L’Alcalde D. José Miguel Fos Alberola i el Regidor de Turisme i Promoció Econòmica D. Juan Botella Iglesias, es van desplaçar a Madrid en el dia d’ahir per a assistir a l’acte anual de lliurament de Banderes a Platges Certificades amb "Q" i Instal·lacions nàuticesportives, que va ser presidit pel Ministre d’Indústria, Energia i Turisme, D. José Manuel Soria.
L’acte va tindre lloc en el Saló d’Actes del Ministeri d’Indústria, Turisme i Comerç, es van lliurar les Banderes “Q Qualitat Turística” que acrediten a 174 platges de les costes espanyoles.
La Platja del Perelló també compta amb el sistema de qualitat mediambiental ISO 14001, i el distintiu de qualitat atorgat per la Conselleria de Turisme “Qualitur”, i és l’única platja de tot el terme municipal de Sueca que compta amb “sistemes de qualitat” implantats i consolidats.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada