dimecres, 13 de juny del 2012

OBERTA LA CONVOCATÒRIA D’AJUDES EXTRAORDINÀRIES A l’ESTUDI 2011-2012 D’ALZIRA


La regidoria d’Educació de l’Ajuntament d’Alzira ha obert el termini de les Ajudes Extraordinàries a l’Estudi 2011-2012. El termini finalitza l’11 de juliol de 2012.
L’objecte d’aquesta convocatòria és la concessió d’ajudes de caràcter extraordinari, per a l’exercici d’activitats formatives que es realitzen durant els mesos d’estiu ( julioli agost ) per a jóvens residents a Alzira amb insuficiència de mitjans econòmics per a realitzar l’activitat proposada. També es tindrà en compte l’especial capacitat o rendiment del demandant en relació a la matèria que es tracta i l’interés del projecte formatiu presentat.

Les persones interessades han de presentar la seua sol·licitud per mitjà d’una instància model juntament  amb:
Una fotocòpia del DNI.
El currículum vitae amb la documentació que s’estime convenient com una justificació dels dades aportades.
El projecte de l’activitat per a la que es demana l’ajuda en què consta l’activitat formativa concreta, matrícula i programa oficial de l’activitat on s’indique el cost de l’activitat, les dades de realització, lloc, pressupost detallat i tota aquella informació complementària que es considere necessària.
Document pel qual un professional de prestigi relacionat amb l’àrea que justifique l’interés de l’activitat en relació a la trajectòria formativa del sol·licitant i l’especial capacitat i rendiment en l’àrea formativa que es tracta.
Justificació dels ingressos personals i familiars
Declaració responsable d’estar al corrent de les obligacions tributàries i amb la seguretat social.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada