dimecres, 6 de juny del 2012

EL PINTOR SUECÀ CONRADO MESSEGUER REGALA UNA DE LES SEUES OBRES A L´AJUNTAMENT.


El reconegut pintor suecà, Conrado Meseguer, ha volgut regalar a l’Ajuntament de Sueca, una de les seues obres en agraïment al Consistori per la seua col·laboració en la coedició d’un llibre que arreplega la majoria de les obres de l’artista, en concret 384 dels seus quadres.
La publicació, que porta per títol Als que sentiren la terra, ha sigut creada amb l’objectiu de recaptar fons per a la Fundació Salvador Tatay Meseguer, que porta el nom d’un dels néts de l’artista que patix una discapacitat. “Vull agrair l’Ajuntament tot el seu suport en la realització d’este llibre que arreplega la meua obra, els beneficis del qual aniran destinats a la Fundació que he creat per a ajudar les persones que patixen algun tipus de discapacitat, com el meu nét. Per això, els faig entrega d’este quadre en què represente una de les facetes del treball de la terra, en este cas representada per un cavall”, ha assenyalat Conrado Meseguer.
Conrado ens va presentar el projecte de publicar un llibre d’estes característiques i ens va paréixer molt interessant, no sols pel valor de l’obra pictòrica que arreplega, sinó també pel vessant personal i humà d’ajuda a les persones amb discapacitat a través d’esta Fundació. L’Ajuntament de Sueca, juntament amb altres consistoris i entitats del nostre municipi, ha col·laborat en l’edició d’una magnífica obra”, ha afirmat el regidor de Cultura i Publicacions, Josep Navarro.
Conrado ha volgut obsequiar el municipi de Sueca amb este quadre i ha volgut que siga exposat en un lloc emblemàtic com és alcaldia. Per a nosaltres és un orgull tindre un pintor tan important i reconegut com Conrado, i volem agrair-li que haja tingut este detall amb tot el municipi”, ha assenyalat l’alcalde de Sueca, Salvador Campillo.


Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada