dijous, 7 de juny del 2012

EL PSOE D’ALZIRA EXIGIX A L’ALCALDESSA QUE ACLARISCA L’EXECUCIÓ DE l’APARCAMENT DE LA PLAÇA MAJOR


La portaveu socialista en l’ajuntament d’Alzira, Isabel Aguilar, manifesta que ja que està en vigor el contracte d’aparcament de la Plaça Major el que s'ha de decidir és si li exigim a l’empresa Pavasal que complisca el contracte i construïsca l’aparcament a la Plaça Major o al contrari es negocia amb l'empresa la rescissió del contracte, de manera que siga favorable per a l'Ajuntament.
Isabel Aguilar
La dirigent socialista recorda que el Partit Popular i la Sra. Bastidas, van arribar al govern alzireny l’any 2003 i la primera cosa que van fer va ser llevar el cartell que anunciava el començament de les obres de l’aparcament a la Plaça Major.
Segons Aguilar hi ha moltes preguntes sense contestar per part del Partit Popular. No és normal que la Sra. Bastidas no responga les preguntes següents: Per què no han volgut construir un aparcament a la Plaça Major sense cost per als ciutadans d’Alzira? Per què durant huit anys no han resolt aquest contracte?. La seua forma de gestionar el nostre ajuntament és la mateixa de sempre, quan alguna cosa no els interessa, ni donen explicacions, ni donen la cara, ni resolen els temes.
Aguilar considera que “ara hem de saber com es resoldrà el contracte i com ens rescabalarem de la mala gestió del Partit Popular en este tema."
La responsable socialista anuncia que el seu grup presentarà una proposta perquè s’aclarisca quin posicionament té el Partit Popular i quines converses ha tingut amb l’empresa, que té l’obligació contractual de construir l’aparcament de la Plaça Major.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada