dilluns, 16 d’abril del 2012

“VIU” DE ROSANA GONZÀLEZ, PROTAGONISTA DE LA SETMANA DEL LLIBRE D´ALMUSSAFES

La història de superació personal que narra en primera persona la jove Rosa González en la seua primera novel·la “Viu” marcarà l'inici de la vint-i-sisena edició de la Setmana del Llibre d'Almussafes.

Dilluns que ve dia 23, el Centre Cultural acollirà l'acte de presentació pública de l'esmentat llibre, amb el qual s'inaugurarà formalment la celebració literària anual de foment i promoció de la lectura de la localitat.
L'agenda d'activitats programada integra, així mateix, la presentació de la biografia artística “La Veu de la Memòria”, Pep Gimeno Botifarra” i tres tallers d'animació a la lectura per a públic infantil. La commemoració es clausurarà el divendres dia 27 amb l'entrega dels premis del certamen poètic Marc Granell.
Rosa gonzález
La vint-i-sisena edició literària, organitzada des de la Biblioteca Pública Municipal, s'inaugurarà oficialment dilluns que ve dia 23, a les 19.30 hores, amb la presentació de la novel·la “Viu”, de l'autora natural de Benifaió, Rosa González Soldat. L'alcalde, Albert Girona, la regidora de Cultura, Esperanza Carbonell, i el periodista, David Blay, actuaran de ponents en l'acte públic, en el qual l'escriptora transmetrà als assistents la seua positivitat i capacitat de superació personal i les motivacions que l'han portat a plasmar en una obra els tràgics esdeveniments personals que ha hagut de superar des dels 22 anys.
Tan sols dos hores abans, els més menuts de la casa podran disfrutar del primer taller d'animació a la lectura programat per a la setmana literària. A les 17.30 hores, la Biblioteca Publica Municipal acollirà l'espectacle de contacontes “Contes del màs”, de Papallona Produccions.
A la vesprada del dimecres està previst el segon taller “Contes d'Opereta”, on els xiquets i xiquetes assistents es familiaritzaran amb les obres més conegudes de l'Òpera, a través de la narració de les seues magnífiques històries.
El dijous dia 26, a les 20 hores, la cafeteria del Centre Cultural acollirà l'acte de presentació del llibre “La Veu de la Memòria”, biografia artística de Pep Gimeno, el Botifarra, reconegut cantaor natural de Xàtiva que s'ha postulat durant els últims anys com un dels màxims exponents de la recuperació de la música tradicional valenciana. El seu autor, Antoni Martínez Revert, juntament amb el mateix cantant i el músic Néstor Mont, intervindran en l'acte.

La clausura de la setmana del llibre 2012 se celebrarà durant la jornada del divendres. Conclós el taller d'animació a la lectura “La Maga Lluna”, que s'oferirà a la vesprada en la Biblioteca, a partir de les 22.30 hores, la cafeteria del Centre Cultural acollirà l'acte públic d'entrega dels premis del certamen de poesia “Marc Granell”.


Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada