dimecres, 18 d’abril del 2012

L’AUGMENT DE l’IBI A ALZIRA PROMET SER HISTÒRIC PER LA PUJADA FIXADA PEL DECRET LLEI APROVAT PEL PARTIT POPULAR

La contribució ha augmentat un 225% en els últims anys de govern del Partit Popular.

Isabel Aguilar
La portaveu dels socialistes d’Alzira, Isabel Aguilar, manifesta que la setmana que ve els ciutadans d’Alzira hauran de pagar els rebuts de la Contribució (IBI) de les seues vivendes amb un augment del 4.20% si el seu valor cadastral és superior a 44.821.99 euros.
Segons Aguilar la pujada de l’impost de béns immobles (IBI) suposarà incrementar la pressió fiscal de moltíssims ciutadans que actualment estan travessant dificultats econòmiques.
La dirigent socialista considera que la proposta que va presentar el grup socialista a l’octubre del 2011 és hui molt més necessària perquè són més de 5.200 ciutadans que en aquests moments es troben sense ocupació i que formen una gran família a qui el nostre Ajuntament ha d’ajudar.
Aguilar proposa que s’establisquen mesures d’ajudes a favor dels més necessitats perquè per mitjà d’acords d’ajudes socials es compense l’IBI per al 2012 a aturats de llarga duració.
Segons Aguilar aquestes mesures d’ajuda als nostres veïns que estiguen desocupats, els jubilats amb pensions mínimes i els que no cobren cap prestació, l’ajuntament els exoneren de l’augment de l’IBI. Aquestes ajudes haurien de ser sufragades del deute que la Generalitat té amb l’Ajuntament d’Alzira que és de més de 4 milions d’euros.
La responsable socialista recorda que a Alzira la contribució ha augmentat un 225% en els últims anys de govern de la Sra. Bastides i el Partit Popular.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada