dimecres, 18 d’abril del 2012

LA COMÈDIA ART D´ALBENA TEATRE AL CENTRE CULTURAL D´ ALMUSSAFES

Tot està preparat perquè l'escenari del Centre Cultural d'Almussafes done la benvinguda a Carles Alberola, Aldred Picó i Carles Sanjaime, el trio d'intèrprets que posaran en escena la peça teatral ART, un divertit tractat universal sobre l'amistat, coproduït per la companyia Albena Teatre, Tornaveu i l'Ajuntament de València.
Un gran èxit d'espectadors i crítica avala ART, el text dramàtic més representat del món i traduït a trenta-cinc idiomes, de l'autora Yasmina Resa, que arriba divendres que ve a Almussafes.
El públic es divertirà amb les desventures que escenifiquen el trio d'actors valencians Carles Alberola, en el paper d'Iván, Alfred Picó, en la pell de Sergi i Carles Sanjaime, com Marc, al destruir una sòlida amistat de quinze anys després d'una operació tan senzilla com la venda d'un quadre.
El muntatge desgrana la fragilitat de les relacions humanes i la incapacitat per a l'enteniment entre les persones per damunt dels seus prejuís… una autèntica reflexió en clau de comèdia, respecte a l'extremisme i la indiferència i els trastorns que ambdós estats poden ocasionar en els vincles d'amistat.
Està previst que a partir de les 22.30 hores, s'inicie aquesta divertida representació teatral per a la qual encara queden localitats, el preu de les quals s'ha establit en 5 euros.


Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada