dimarts, 3 d’abril del 2012

ES POSA EN MARXA LA URBANITZACIÓ DEL POLÍGON INDUSTRIAL PEPE MIGUEL D’ALGEMESÍ.

El polígon Pepe Miquel seria el tercer polígon industrial de la ciutat amb una superfície de 580.534 m2
L'inici de la urbanitzacció suposa un impuls a l’economia local i a la generació de nous llocs de treball i noves empreses.

Divendres passat l’alcalde d’Algemesí, Vicent Ramón García Mont i el responsable de la promotora, Anecoop Sociedad-Cooperativa, Agricultura i Conserves S.A., José Mª Planells Ortí, van firmar el document de recepció de les obres d’urbanització del nou polígon Pepe Miquel.
D’aquesta manera, Algemesí ja disposa d’un nou polígon industrial en què totes aquelles empreses que estiguen interessades podran adquirir terrenys i instal·lar-se de manera immediata.
Algunes empreses s’han mostrat intersadas per la zona i han iniciat la creació de noves bases logístiques com Agriconsa, que des de fa un temps està construint en aquest polígon industrial el seu nou centre logístic.
El polígon Pepe Miquel seria el tercer polígon industrial de la ciutat amb una superfície de 580.534 m2.
La disponibilitat de sòl industrial obri la porta a la instal·lació de noves empreses en el municipi i amb això la conseqüent creació d’ocupació.
Algemesí disposa de bones infraestructures per al transport que fan útil la instal·lació d’empreses en els seus diferents polígons industrials, gràcies a la proximitat amb l’autopista AP-7.
Amb aquest nou polígon, Algemesí amplia el seu espai per a la creació de noves empreses.  

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada