dijous, 19 d’abril del 2012

L'ESCENA MUSICAL VALENCIANA AL "FESTIVAL DIRECTO A ESCENA"

La música és la protagonista en la programació de Sala Russafa. En col·laboració amb la discogràfica Malatesta Rècords, el centre cultual oferix un festival dedicat a la nova cançó d'autor sorgida en l'escena valenciana. Apadrinats per veterans com  Julio Bustamante i bevent de distints referents, formacions com Maronda, Trinidad, Doctor Divague o Tórtel han canviat en els últims temps el concepte de cançó d'autor, mantenint el protagonisme d'unes  lletres cuidades que juguen amb l'humor, la quotidianitat, la poesia i fins i tot amb l'absurd. El festival Directe en Escena reunix a 12 bandes valencianes que s'allunyen de la clàssica imatge de cantautor melancòlic per a oferir una posada en escena potent, completa i en la que la instrumentalització reforça els missatges i atmosferes de les històries que compten en cada un dels temes.

Quatre jornades de concerts en què cada dia tocaran tres bandes durant 30 minuts en format acústic. La primera serà el dijous 19 amb Gilbertástico, Manolo Tarancón i Emma Get Wild. El divendres 20 tocaran Poloni, Sènior i Doctor Divague. El dissabte 21 serà el torn de Maronda, Néstor Mir i Trinidad. I el festival es tancarà el diumenge 22 amb Tórtel, Soledad Vélez i Julio Bustamante.

Tots els concerts començaran a les 20 hores i tindran un preu de 8€. L'objectiu d'este festival és oferir al públic l'oportunitat de fer un repàs a l'escena valenciana a través d'algunes de les seues bandes més representativa.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada