divendres, 27 d’abril del 2012

ALZIRA PAGARÁ DOS MILIONS D’EUROS PEL CÀNON D’UNS ABOCAMENTS QUE NO EXISTIXEN


Aguilar ha proposat renegociar amb l’EPSAR lajornament del pagament d’aquest cànon.

Segons la portaveu socialista en l’Ajuntament d’Alzira, Isabel Aguilar, el Partit Popular vol que els ciutadans d´ Alzira paguem dos milions d’euros pel cànon d’uns abocaments que no existixen.
Isabel Aguilar manifesta que és incompressible que l’Alcaldessa diga que hem de regalar més de dos milions d’euros, sense cap necessitat, a l’entitat EPSAR pel cànon d’abocaments de Tulell.
Aguilar ha proposat renegociar amb l’EPSAR un ajornament del pagament d’aquest cànon, ja que hi ha la possibilitat de negociar any a any en funció de les construccions que es realitzen a Tulell. I de moment les expectatives de construcció a la Zona són actualment escasses, per no dir nul·les.
La dirigent socialista considera que basant-se en aquestes circumstàncies guanya força la proposta de renegociar tots els anys el cànon d’abocaments, segons els ingressos de les construccions.
Per a la responsable socialista aquesta actitud és inqualificable, “el més preocupant és que, sense donar cap explicació, el Partit Popular i la nostra Alcaldessa fan cas omís i preferixen pagar dos milions sense cap necessitat”.
Segons explica Aguilar, “els socialistes vam proposar que no s’aprovara aquest conveni tal com està redactat ara, i que es renegocie un nou conveni que contemple la possibilitat que es compense el cànon d’abocaments de Tulell a l’empresa pública EPSAR, pel deute de més de 2.500.000 d’euros que la Generalitat deu per l’obra de peatonalització de la Vila que ja ha sigut pagada”.
La responsable socialista retrau el comportament prepotent de la Sra. Bastidas a l’obviar sense cap tipus d’explicació les propostes realitzades des del Partit Socialista.
La responsable socialista manifesta que amb tan sols deu mesos d’aquesta legislatura la qualitat democràtica de l’Ajuntament d’Alzira està per terra. 

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada