dimarts, 6 de març del 2012

NIT DE FESTA I REIVINDICACIÓ EN EL DIA MUNDIAL DEL TEATRE I LLIURAMENT DELS PREMIS AAPV 2012

L´AAPV expressa el seu rebuig per la reforma laboral aprovada pel govern que trenca 35 anys de negociació col·lectiva i pot deixar sense validesa els Convenis

La nit de dimarts 27 de març serà una nit de festa i reivindicació per als actors, actrius i la resta de la professió valenciana. El sindicat d’Actors i Actrius Professionals Valencians (AAPV) celebrarà el Dia Mundial del Teatre en el Teatre Talia de València i, al mateix temps, lliurarà els Premis AAPV 2012.
la-tossuderia
De nou es lliuraran els premis a les millors interpretacions masculines i femenines de doblatge, audiovisual i teatre, a més a més el premi per a l’actor o actriu revelació. També es lliurarà el Premi Taules a Mario Gas en reconeixement per la seua feina com a actor i director teatral i en especial pel seu treball al front de las Naves del Teatro Español del Matadero de Madrid.
El Premi Narcís enguany és per Rafa Contreras, en reconeixement per més de 30 anys de treball com actor i director en el món teatral, l'audiovisual i el doblatge.
El llistat de nominats per a la resta de categories ha sigut confeccionat a través de les propostes i posteriors votacions dels afiliats al sindicat. Finalment, els nominats són els següents:
A la millor interpretació de doblatge han sigut nominats Empar Brisa i Cristina Rodríguez, per El silenci dels corders i Iolanda Muñoz, per La jove Jane Austen; Francesc Anyò i Paco Gisbert, també per El silenci dels corders i Carles Montoliu, per Kikiriko.
Senyor Retor
A l’apartat audiovisual, han sigut nominats Empar Canet, per Senyor retor; Amparo Fernández, per Mientras duermes i Núria Herrero, per Arrayán. Álvaro Báguena, per l'Alqueria Blanca, Sergio Caballero, per Donde el olor del mar no llega i Albert Forner, per Senyor retor.
Quant a la millor interpretació de teatre masculina han sigut nominats, Juli Disla i Carles Sanjaime per La tossuderia i Sergio Caballero, per Canciones de amor con queso. Per la seua part, les actrius nominades són: Inés Díaz, per Niño muerto vestido de payaso; Cristina Garcia, per Canciones de amor con queso i Victoria Salvador, per Una jornada particular.
Per últim, opten al premi d’actor/actriu revelació Paula Llorens, Laura Romero i Maria Zamora.
D'altra banda, l'AAPV vol expressar el seu rebuig a la reforma laboral aprovada pel govern, ja que trenca 35 anys de negociació col·lectiva, pot deixar sense validesa els Convenis, dóna tot el poder a les empreses per modificar a la baixa les condicions contractuals i despenjar-se dels Convenis Col·lectius, a banda d'abaratir els acomiadaments, etc. Els actors i actrius professionals valencians, també volen expressar el seu rebuig a les retallades en el sector públic, per tot això l'Assemblea General va aprovar per unanimitat donar suport a la Vaga General que en breu convocaran els sindicats majoritaris.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada