dimarts, 6 de març del 2012

LA TERCERA JORNADA DE LA LLIGA NACIONAL EN DIVISIÓ D´HONOR REUNIX ALS MILLORS BILLARISTES DE LA COMUNITAT A ALMUSSAFES

El billarista de Paiporta Toni Ortiz s'adjudica el I Vila d'Almussafes

Els 74 millors jugadors de billar de València, Alacant i Castelló s'han donat cita durant tot el cap de setmana a les dependències del Club de Billar Almussafes

Durant el passat cap de setmana, les instal·lacions del club de Billar d'Almussafes s'han convertit en la seu de la tercera jornada de la Lliga Nacional en Divisió d'Honor. Diumenge dia 4, es va disputar la gran final amb un partit que va enfrontar al jugador paiportí, Toni Ortiz davant del suecà Raúl Conca. Increïble ovació per a ambdós contendents en la fase final d'un campionat que ha congregat a una vintena de clubs de la Comunitat Valenciana. La Federació de Billar de la Comunitat Valenciana va organitzar la tercera prova de la temporada de l'esmentat rànquing de tres bandes en categoria Senior, en col·laboració amb el propi Club de Billar Almussafes.
Els 74 millors jugadors de billar de València, Alacant i Castelló s'han donat cita durant tot el cap de setmana en les dependències del Club de Billar Almussafes, inaugurades a mitjan any 2008 i dotades de les màximes prestacions, per a competir en la tercera prova de la temporada 2012 del rànquing de tres bandes en categoria Senior.
Tretze clubs de la província de València, cinc d'Alacant i dos de Castelló han presentat els seus jugadors més destacats en l'àmbit nacional i internacional en l'esmentada competició. Entre els billaristes presents destaca David Martínez, de Moncada, que precisament la passada setmana va obtindre la medalla de bronze en el campionat d'Europa Sub-21, el representant del club Mislata, Jesús Gallen, guanyador d'una dotzena de proves de rànquing de la Comunitat Valenciana i l'alacantí José Gómez, diverses vegades en el més alt del podi en la Comunitat i amb un títol nacional. Així mateix, el campionat també ha comptat amb la presència de Juan Pinazo, històric jugador de la comunitat i el representant del club Gandia, José Luís Pascual, amb nombrosos títols a favor seu.
Segons el president de la Federació de Billar de la Comunitat Valenciana, Antonio Ortiz, “la prova esportiva es pot qualificar reeixida en tots els nivells, ja que l'esportivitat, nivell de participació i inclús afició ha sigut de gran qualitat”. Així mateix, tots els partits disputats han estat dirigits per àrbitres nacionals.

Els quatre primers billaristes classificats del rànquing, la quarta i última prova de la qual es disputarà en la ciutat de Paiporta, seran els que representaran a la nostra comunitat en el Campionat d'Espanya de seleccions autonòmiques que se celebrarà a Gandia el pròxim mes de juny”, explica el president de la Federació i pare del jugador que s'ha adjudicat el I Vila d'Almussafes.
Diumenge passat es va iniciar el partit definitiu, que va enfrontar a Toni Ortiz, campió d'Espanya absolut, 31 del rànquing mundial i 18 de l'europeu, enfront del diverses vegades campió d'Espanya de jocs de sèrie, Raúl Conca. La tercera posició l’aconseguiren el valencià, David Martínez, i l’alacantí, Jorge Cantó.
Conclosa la final, el regidor d'Esports, Carles Grancha i el president de Federació, Antonio Ortiz, van procedir a entregar els trofeus als quatre primers classificats en esta tercera fase, que els acosta encara més al pròxim nacional.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada