dimarts, 6 de març del 2012

VINT-I-CINC CARTELLS HONREN LA DONA A ALMUSSAFES

Ahir dilluns dia 5, la Regidora de la Dona del consistori d'Almussafes va entregar el premi a la guanyadora de la tercera edició del certamen de cartells commemoratius del Dia Internacional de la Dona. El disseny guanyador, dotat amb un premi de 100 euros, il·lustra la celebració de la Setmana de la Dona de 2012, a més de presidir l'exposició pública dels cartells presentats a la convocatòria, que es mostraran fins al pròxim dia 18 en l'Espai de la Foto del Centre Cultural.

“Presentem unes obres creades amb estils, enfocaments i interpretacions del disseny molt diferents, que al mateix temps ens transmeten el talent i la personalitat dels artistes que les han plasmat”. Amb estes paraules, la regidora de la Dona, Elia Alepuz, inaugurava la mostra del III concurs de cartells commemoratius del Dia 8 de març.

Durant l'acte inaugural, que es va celebrar una vegada clausurada la conferència de prevenció del càncer de mama, impartida per Júlia Jiménez, Cap de Cirurgia de Mamella de l'IVO, la jove estudiant almussafenya guanyadora del certamen, Paloma Olmos, va rebre el taló de 100 euros.

La qualitat artística de la seua obra, a més de la plasmació del valor més representatiu sobre el Dia 8 de març, han sigut factors clau en la determinació per part del Jurat del treball guardonat, que ja es troba exposat, junt amb la resta dels 24 cartells presentats a la mostra, en l'Espai de la Foto del Centre Cultural.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada