dilluns, 12 de març del 2012

L’ARTISTA DE BENIFAIÓ ANGELS LI FOU, EXPOSA LES SEUES OBRES A L’INTERIOR DE LA TORRE DE LA PLAÇA

Divendres passat 9 de març s’obrien les portes de la Torre de la Plaça per a mostrar l’exposició de pintura de l’artista local Angels Li Fou.
L’exposició està composta per dotze obres de grans mesures on combina colors càlids i freds, pinzellades grosses, missatges, imatges abstractes amb tants sentits com els que li vulga donar el visitant.
L’artista va agrair a familiars, amics i a l’Ajuntament de Benifaió l’interés mostrat perquè la seua exposició siga per fi una realitat.
Entrar en la torre oferix ja un cúmul de sensacions on contrasten la singularitat de les seues parets amb la serenitat i la combinació de llums i ombres d’aquest edifici històric.
Fins al 30 de març es podrà contemplar aquesta original mostra pictòrica que introduïx el visitant en un espai diferent, un cosmos singular amb multitud de missatges i sensacions en un entorn històric.
Fins ara, el monument històric més reconegut del municipi albergava únicament al seu interior, des de la seua remodelació a finals de la dècada dels 90, la col·lecció museogràfica de les restes arqueològiques trobades durant els treballs de restauració. 

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada