dilluns, 5 de març del 2012

L´ALCUDIA VA PROTAGONITZAR UNA DE LES MAJORS MOBILITZACIONS CONTRA LES RETALLADES AL SECTOR PÚBLIC I L´EDUCACIÓ.


Vora un miler de manifestants entre pares, mares, estudiants, sindicats, autoritats locals i veïns van dir prou contra les retallades en l´ Educació Pública als centres educatius de l´Alcúdia.
Es va viure un ambient de reivindicació i de caràcter festiu on es va representar mitjançant corones i una caixa, la mort de l´Educació Pública. Aquesta manifestació es va caracteritzar per la seua correcta organització i per ser una de les més multitudinàries que s´han realitzat a la Ribera del Xúquer. A la pancarta principal d´aquesta manifestació van estar presents com a principals autoritats, l´Alcalde de l´Alcúdia, Robert Martínez i el Diputat Socialista a les Corts, Francesc Signes.
El Secretari d´Educació comarcal, Rubén Grau que va parlar en nom dels estudiants  va dir que “com estudiants que som, no podem permetre que ens lleven els drets que tenim i que als nostres pares tant els ha costat aconseguir.”

Per l´altra banda, el Secretari General de JSPV Ribera del Xúquer, Ricard Bono va expressar “el meu orgull ,com a veí de la Ribera, de com la gent ix al carrer en família per demanar que el Govern del PP valencià i espanyol deixe de retallar al sector públic i, a més, passar-se en els retalls és com un pacient amb excés de medicina, és a dir, si ens passem, el pacient pot morir. Cal estímuls que facen possible impulsar els futurs dels joves i buscar la millor de les eixides com és invertir més i millor en l´Escola Pública. Els Joves Socialistes de la Ribera creiem que davant la crisi, cal estímuls a la economia i la educació i la innovació és vital perquè el País Valencià i l´Estat Espanyol puga eixir de la crisi dignament, ja que serem un País molt més productiu i podrem corregir els vora quasi 3000 euros de diferència per càpita que tenim per davall de la mitjana espanyola i que hem perdut amb els Governs de Zaplana i Camps.”

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada