dilluns, 5 de març del 2012

CONCENTRACIÓ DE DELEGATS I DELEGADES DE UGT A ALZIRA PER EXPRESSAR EL SEU REBUIG DE LA REFORMA LABORAL I EN DEFENSA DE L´ESTAT DE BENESTAR.

Hui dimarts dia 6 de març, delegats i delegades de UGT de la comarca es concentraran a partir de les 10’30 hs. del matí a la seu comarcal de UGT a Alzira, al carrer Curtidors núm. 27, des d’on eixiran en una marxa recorrent el carrer Curtidors, la Plaça Major i acabant en el carrer Escoles Pies, a la porta de la Casa de la Cultura d’Alzira.
Posteriorment, a les 11 hores, els participants realitzaràn una jornada informativa a l’auditori de la Casa de la Cultura, en la qual intervindrà el Sr. Conrado Hernández, secretari general de UGT PV, que ens informarà dels últims esdeveniments i mobilitzacions relacionats amb la negociació col·lectiva, la pujada d’impostos, la reforma laboral i els retalls socials en sanitat, educació, serveis socials, seguretat, transport….. tant de la Generalitat Valenciana com del Govern d’Espanya.
En l´acte també intervindran per a explicar les reivindicacions sectorials representants en la direcció comarcal de les federacions .
Amb aquestes activitats, els delegats i delegades de UGT pretenen expressar el seu rebuig de la Reforma Laboral i la defensa de l’Estat de Benestar i aprofitant la proximitat del 8 de març, dia internacional de la dona treballadora, volen denunciar que és la igualtat i els drets de la dona els que estan més en perill davant dels retalls socials i dels drets laborals.


Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada