dilluns, 5 de març del 2012

ALMUSSAFES ACULL UNA NOVA EDICIÓ DE LA SETMANA DE LA DONA

Cine, teatre, formació, esport i oci servixen de reclam del programa de la dona 2012

Arxiu fotogràfic la Penyeta
Divendres passat, Almussafes va inaugurar la seua Setmana de la Dona 2012, una celebració que arriba puntual a la seua cita anual per a reunir al col·lectiu de dones de la localitat en els diferents actes socials, culturals i d'oci programats des de la Regidoria de la Dona. Xarrades centrades en temes d'imminent actualitat conviuen amb iniciatives artístiques, cinematogràfiques, esportives i d'oci, en les quals les associacions de dones brinden de nou la seua col·laboració.
L'agenda d'actes establida per a la celebració de la nova edició de la Setmana de la Dona començà divendres amb la projecció del film francés “La font de les dones” i continuà dissabte amb la màster class de tot ball en el pavelló poliesportiu.
La jornada dominical va acollir la tradicional Marxa a peu i posterior esmorzar popular, organitzada per l'Associació Tyrius.
La setmana commemorativa continua dilluns dia 5. El Cap de Cirurgia de mamella de l'IVO, Julia Jiménez, impartirà una xarrada preventiva en la sala de conferències del Centre Cultural, organitzada per la Junta Local de Lluita contra el Càncer. A les 18 hores s'inaugurarà oficialment per part de la regidora de la Dona l'exposició centrada en el III Concurs de Cartells Commemoratius del 8 de març. Elia Alepuz entregarà el premi a la jove guardonada, Paloma Olmos, el cartell de la qual il·lustra la setmana de celebració. Un total de 25 dissenys han competit en la tercera edició del certamen, obres que també formen part de la mostra que es podrà visitar en l'Espai de la Foto, fins al pròxim dia 18.
La vesprada del dimarts 6, acollí una xarrada de reflexió entorn de la sexualitat femenina organitzada per l'Associació d'Afectats de Fibromialgia i a la nit l'Associació La Fera Teatre oferirà el café-teatre “Històries per a contar”, un espectacle de peces d'humor, en què es representaran històries quotidianes del poble, organitzat per l'Associació de Dones Progressistes.
El programa d'actes continuarà el dijous dia 8, Dia Internacional de la Dona, amb l'espectacle “No s'està malament en el paradís”, de Dàrsena Produccions i la clausura oficial de la Setmana de la Dona 2012 se celebrarà el divendres, jornada que acollirà el sopar commemoratiu, "un acte multitudinari en què de nou ens reunirem més de 600 dones”, explica la regidora de la Dona, que agraïx enormement la col·laboració de les associacions Tyrius, Dones Progressistes, Afectats Fibromialgia i Junta Local de Lluita contra el Càncer en l'organització de l'agenda d'activitats.


Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada