dilluns, 12 de març del 2012

LA CAVALCADA DEL NINOT INICIA ELS ACTES FALLERS D´ALGEMESÍ


Com ja és tradicional la desfilada de les deu comissions falleres de la ciutat va omplir de colorit el centre de la ciutat. Les diverses falles van desfilar pels carrers Àrbres, Germanies, Muntanya i la plaça Major per a mostrar l’aposta de disfresses i carrosses.
La segona cita del cap de setmana ha sigut la primera "mascletà" d’enguany que es va disparar al parc de Salvador Castell, a càrrec de la pirotècnia Turís. Aquest cicle de mascletades seguirà durant el proper cap de setmana 17, 18 i 19 de març.
L’activitat fallera s’incrementarà amb la "plantà" dels monuments fallers prevista per als pròxims dies 14 i 15 de març.
Un dels actes més esperats i importants serà conéixer els premis de les falles, el ninot indultat i premis de la cavalcada del ninot. Serà el dissabte 17 de març a les 19 hores quan totes les comissions es concentren a la plaça Major per a conéixer les comissions afortunades en aquesta edició fallera i arreplegar els premis.
Un altre dels actes esperats és l’Ofrena de flors a la Mare de Déu de la Salut en la plaça Major. El diumenge 18, les falles d’Algemesí recorreran els carrers Gómez Ferrer, Cervantes, Lepant, Arbres, Germanies i Muntanya per a finalitzar en la plaça Major, on es teixirà un panell lateral sobre la imatge de la Mare de Déu de la Salut amb els rams de flors que oferixen els fallers i falleres de les 10 comissions d’Algemesí.  

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada