dilluns, 12 de març del 2012

EL PSOE D´ALZIRA DENÚNCIA LA FALTA DE NETEJA DELS SOLARS DE TULELL

El grup socialista presentarà una moció perquè el Partit Popular vigile que es complisquen les ordenances i s’exigisca als propietaris de Tulell que netegen els solars i els mantinguen nets.

La portaveu dels socialistes a Alzira, Isabel Aguilar, manifesta que després de l’incendi del passat diumenge en una parcel·la de Tulell, l’Alcaldessa d’Alzira hauria de deixar de mirar cap a un altre costat i fer complir la legislació.
Segons Aguilar l’any 2008, es van iniciar uns expedients d’ordre d’execució de neteja de parcel·les a la zona de Tulell i des de llavors el Partit Popular i la Sra. Bastidas no han fet res per solucionar aquesteproblema.
Aguilar considera que són molts anys sense que El Govern d’Alzira resolga aquest problema.
La dirigent socialista manifesta que el grup socialista tornarà a preguntar en el pròxim Ple, quantes ordres d’execució sobre la neteja de les parcel·les de la zona de Tulell s’han executat des de l’any 2008, quants expedients sobre la neteja de les parcel·les de la zona de Tulell s’han tramés des de l’1 de gener de 2008 fins al 31 de desembre del 2011, quantes multes s’han imposat i quantes s’han cobrat pels expedients d’infracció en compliment de la Llei 16/2005, de 30 de desembre, de la Generalitat Valenciana.


Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada