dimarts, 6 de març del 2012

EL TREN ALVIA ARRIBARA A CULLERA AMB UNA FREQÜÈNCIA DIARIA A PARTIR DEL PRÒXIM ESTIU



Major: “Els socialistes li hem hagut de fer els deures a Sanjuán”

Ara com ara, l’equip de govern del PP seguix sense presentar un projecte global de ciutat per a convertir a Cullera en el nou referent turístic de la Comunitat Valenciana

El portaveu del Grup Municipal Socialista de Cullera, Jordi Major, s’ha mostrat “molt satisfet” després de l’anunci de l’arribada del tren Alvia a Cullera amb una freqüència diària a partir del pròxim estiu. El líder socialista recorda que van ser els socialistes els que juntament amb els empresaris del sector turístic de la localitat “vam estar el passat mes de maig a Madrid per a reunir-nos amb la cúpula del Ministeri de Foment i vam tornar a Cullera eixe mateix dia amb l’AVE davall del braç”.
Respecte això, recorda que des de Foment es va manifestar llavors que “si el govern local del PP haguera fet els seus deures en matèria turística, l’AVE hauria tingut un major impacte econòmic i ja aleshores haguera arribat amb més freqüència”. “En Foment es van sorprendre que fóra l’oposició la que anara a exigir l’AVE i no l’executiu local. Allí no sabien ni qui era Sanjuán, ni qui era el regidor de Turisme”, ha afirmat Major. “Hem hagut de ser els socialistes els que els fem els deures amb gestions que arranquen des de 2010”, ha subratllat.
El portaveu municipal ha volgut deixar clar que “el mèrit és dels empresaris que van creure en eixe projecte i van lluitar per ell amb el suport dels Socialistes de Cullera”. Jordi Major es felicita perquè ara el regidor de Turisme “rectifique i haja reconsiderat la seua postura contrària a l’AVE després d’haver criticat públicament l’arribada de l’alta velocitat al nostre municipi i haver despreciat les gestions dels empresaris i l’oposició per a fer possible que aquesta infraestructura beneficiara al nostre municipi”.
Pareix que López s’ha adonat de que ha de fer un poc més que anar a rebre els passatgers de l’AVE amb pastissets”, ha ironitzat Major. No obstant això, Majot lamenta que “encara hui, l’equip de govern del PP seguisca sense presentar-nos un projecte global de ciutat per a convertir a Cullera en el nou referent turístic de la Comunitat Valenciana”, un objectiu que per als socialistes “és irrenunciable si volem canviar el nostre model econòmic i començar a créixer, generar riquesa i ocupació”.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada