dilluns, 12 de març del 2012

EL RC ALZIRA ACONSEGUIX LA VICTÒRIA DAVANT EL CAU (29-12)

El partit, amb costants alts i baixos en el rendiment del RC Alzira, va estar obert fins al final.

En el minut quatre, el "mig melé" Iñaki Alonso, aconseguia assajar, la transformació, va ser del nou "canoner", el jove Alex Palop.7-0. A partir d’ací, "pardala" dels locals, i domini del CAU que als catorze minuts aconseguia assajar, però sense transformar, amb el marcador 7-5.
El partit es va igualar quant a joc, però amb sort desigual en el marcador, mentres que l' "obertura" del CAU, sembrava el caos en les files de l’Alzira amb el seu brillant joc d’atac, la pressió de la davantera de l’Alzira, donava els seus fruits en forma d’assajos, primer Ximo Fraile assajava en el dèsset, i una altra vegada transformava Alex, 14-5.
Més tard, en el trenta-tres, seria Darío Ferrer qui aconseguira el tercer, deixant un esperançador 19 a 5 al descans.
Tot just començar el segon temps, els "tres quarts" locals van atacar des de la seua zona de forma anàrquica perdent infinitat de balons que van donar oxigen al CAU, que va aprofitar per a aconseguir als cinc minuts de la represa el seu segon assaig, que transformat, deixava el marcador en un preocupant 19-12 amb tot el segon temps per davant.
Els jugadors del RC Alzira van ser castigats amb diverses targetes grogues, que els van portar a jugar bona part del segon temps amb tretze, per expulsió de David González per doble groga.
En una jugada aïllada per part de Daniel Grindrod, s’aconseguia el quart assaig, 24-12 que alleujava als locals, que minuts més tard aconseguien sentenciar per mitjà de Nacho Bertomeu, deixant el marcador en el definitiu 29-12.
Victòria que permet a l’Alzira allunyar-se de la zona perillosa, però que deixa mal sabor de boca pel mal joc dels locals, amb costants faltes de concentració i errors, que no van permetre tindre el control del partit.