divendres, 2 de març del 2012

EL PSOE D´ALZIRA TRIA ELS DELEGATS QUE ASSISTIRAN AL CONGRÉS D´ALACANT

El PSOE d’Alzira tria per unanimitat els delegats que assistiran al congrés del PSPV-PSOE a Alacant en una candidatura de consens liderada per la portaveu municipal Isabel Aguilar.
Isabel Aguilar
Els socialistes d´Alzira van celebrar l’assemblea extraordinària en què van triar els cinc delegats que representaran a l’agrupació en el congrés que se celebrarà a Alacant, on es triarà al pròxim secretari general dels Socialistes Valencians.
La llista de delegats aprovada per unanimitat està encapçalada per Isabel Aguilar, seguida del secretari d’organització, Fernando Pascual, de Reme Roca, Ángel Sanchis i Adela Magallo, com a observadors Faustino Andujar, i Pilar Villegas.
L’assemblea va aprovar més de 134 esmenes que seran debatudes al Congrés del PSPV-PSOE destacant l’elecció pel sistema de primàries dels secretaris generals en cada àmbit, la rebaixa de la quota per trams d’ingressos, l’elaboració de llistes obertes en les eleccions de representants a conferències i a congressos i l’anul·lació de la quota extraordinària de la federació valenciana.
Sobre el tema de les preferències sobre els actuals quatre precandidats la delegació d´Alzira és el reflex de la pluralitat del conjunt dels socialistes de la nostra ciutat, estant formada per companys que preferixen a Romeu i companys que preferixen Mata, i la resta dels delegats continuen mantenint el compromís que el congrés ha de ser el lloc on es debaten les idees i basant-se en els projectes es decidisca el millor, per tant no tenen cap preferència a priori per cap candidat.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada