dimarts, 27 de març del 2012

DERROTA DEL RC ALZIRA DAVANT DE LA POLITÈCNICA. 72-6

A pesar del resultat, l’equip d´Alzira va fer un bon partit, i fins i tot va realitzar un millor joc que en l’última trobada davant del CAU, a qui  va aconseguir véncer.
En la primera mitat, l’Alzira va aconseguir, per moments, jugar de poder a poder al Poli, fet que permeté fructificar el domini en un parell de colps de castic, que una vegada més es va encarregar de transformar el jove Alex Palop, que partit a partit, es va refermant en el primer equip.
Per la seua banda, el Poli va aconseguir quatre assajos, que no obstant això, es van fer esperar, arribant al descans amb un marcador de 24-6 per a la Politècnica.
L’Alzira aconseguia minimitzar la superioritat del líder, però en la segona part l’equip universitari, va posar una marxa més, sobretot en la seua línia de " tres quarts" i a, partir d’ací, l’Alzira, li va perdre el peu al partit.
El Poli va anotar assajos fins a arribar al definitiu 72-6.
La trobada va ser dirigida pel col·legiat Sr. José Luis Real, que no va tindre complicacions.
En la pròxima jornada l’Alzira visita al Tatami on l’Alzira hauria de sumar punts si vol salvar la categoria, ja que els seus rivals per al descens, han aconseguit en esta jornada victòries sorprenents.
RC Alzira: Antoni Torms, Jordi, Manuel Jònega, Will, Isma, Ximo Fraile, Pau Gea, José Vicent "Xulet", Iñaki, Dani Vento (cap.), Javier Gómez, Fran, Andrés Beneyto, Javier Vicent i Alex Palop. En la segona part van entrar, Camarena, David Pérez, José Carrasquer, Rubén i Hector.
Fe d’errates: En el partit anterior davant del CAU, vam concedir l’últim assaig de l’Alzira a Nacho Bertomeu, quan en realitat, qui va anotar el tant, va ser el "juvenil" Jordi Cortés.