dijous, 8 de març del 2012

CONGRÉS LOCAL DEL BLOC A ALMUSSAFES


Gisela Giménez
El passat dissabte 3 de març va tindre lloc a Almussafes el Congrés local del BLOC, amb la presència de 62 assistents. En el Congrés, la fins ara secretària local, Sefa Carretero, va presentar un cautelós informe de gestió, amb un repàs de la tasca duta a terme en els últims tres anys, que va ser aprovada per unanimitat. L'informe es va centrar en l'anàlisi dels bons resultats electorals aconseguits per l'organització tant en les passades eleccions locals - de 1600 vots (34%) a les eleccions del 2007, als 1835 (36'8%) del 2011- així com en les eleccions autonòmiques, que van oferir un increment espectacular del vot per al BLOC i la Coalició Compromís.
Sefa Carretero també va manifestar que el col·lectiu d'Almussafes està vivint un moment de notable creixement, amb la incorporació de desenes de nous militants i simpatitzants. “Som ja entorn d'un centenar i, amb la consolidació de la coalició Compromís, el BLOC s'ha convertit en un força política que atrau l'interés de molts ciutadans d'Almussafes que ens veuen com un partit de referència en un moment de crisi econòmica, de reivindicacions i de plantejament de propostes alternatives per al País Valencià i per a tots els progressistes”.
El Congrés va comptar, a més, amb l'assistència i activa participació d'una vintena de militants del Bloc Jove, que van posar de manifest tant la importància que el BLOC li dóna a la participació i a l'opinió de la joventut, com la revitalització que està experimentant el partit. Sefa Carretero, finalment, va donar per conclòs el seu període al càrrec de la secretaria local, agraint al seu equip de treball la seua col·laboració i al conjunt del col·lectiu els esforços fets durant aquests últims anys.
El punt culminant del Congrés va ser la presentació de les candidatures de secretari/a Local i d'Executiva per als pròxims anys. Respecte a això es va presentar una proposta consensuada d'una única llista, encapçalada per Gisela Giménez, que va ser triada per majoria absoluta amb 62 vots a favor, 0 en contra i 0 abstencions. Gisela Giménez, jove mestra del Col·legi Almazaf i molt coneguda a Almussafes, es va mostrar agraïda pel suport rebut. Gisela va presentar el seu programa d'acció per als pròxims anys i va manifestar les seues ganes de treball, animant els militants assistents perquè continuen lluitant i participant de la mateixa manera que ho han fet fins ara.
La nova Secretària local va concretar després la nova Executiva, en la qual destaca la presència de molts jóvens militants, i que està formada per Raül Raga (Organització), Carles Grancha (Relaciones Polítiques), Àlex Barea (Programes); Sandra López (Comunicació i premsa), Carlos Bartual (Política 2.0), Rafa Reig (Política Social); Sefa Carretero y Bea Bartual (Finances), Eduardo Girona y Manolo Pasarrius (Responsables de seu); Jesús Bernabè (Secretari de Política Municipal); Esther Villajos (Responsable d’Economia i Treball); Francisco Girona i Mar Barea (Responsables de Cultura) i Empar Català (Responsable d’enllaços amb el Bloc Jove).  

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada