dijous, 8 de març del 2012

SUECA CELEBRA EL DIA INTERNACIONAL DE LA DONA TREBALLADORA

Amb la lectura d’un manifest per part de la regidora de la Dona, Mª José Sarrió, s’ha volgut commemorar el 8 de març, Dia Internacional de la Dona Treballadora, “un dia que simbolitza la lluita que les dones de tot el món hem sostingut al llarg del temps en favor de la igualtat. Gràcies a este compromís, hui podem dir que les condicions de vida de les dones han millorat considerablement i que, sens dubte, la igualtat entre dones i homes ha sigut decisiva per al progrés de la humanitat i per a l’avanç de les societats i les cultures”.
La regidora de la Dona, recolzada per l’alcalde de Sueca, Salvador Campillo; les regidores d’Acció Social, Pilar Moncho; Esports, Teresa Ribes; i Comerç, Manuela Egea; els regidors, Carlos Ramírez, Sandra Martínez i Raúl Pla, i un nombrós grup de ciutadans i ciutadanes, ha pronunciat el manifest en què també s’ha referit a la situació econòmica existent “no podem permetre ara que, a conseqüència de les dificultats econòmiques que en l’actualitat estem patint, tot este procés d’avanç que ha sigut tan positiu per a la societat, i per a les dones en particular, patisca retrocessos ni es paralitze”.
A més de la lectura del manifest que s’ha realitzat hui, el programa d’actes de Sueca en commemoració del Dia Internacional de la Dona Treballadora va oferir ahir, en la Casa de la Cultura, la presentació al públic del Projecte Iceberg Contra la Violència de Gènere, en el qual Sueca participa com un dels únics tres municipis a tota Espanya. L’acte va estar conduït per les membres de la coalició local de Sueca, participants en el Projecte, Milagros Meseguer, Carmen Merchante i Sari Sáez. A l’acte van acudir també l’alcalde de Sueca, Salvador Campillo, i la regidora de la Dona i Seguretat Ciutadana, Mª José Sarrió. Demà divendres, durant tot el matí, hi va haver instal·lada una taula informativa sobre el Projecte Iceberg a la plaça de l’Ajuntament. I el dissabte, a les 19.30 hores, en el Centre Municipal Bernat i Baldoví, s’oferirà l’obra de teatre Veu de Dóna, de Carles Cortés, a càrrec de Saineters Teatre. L’entrada serà gratuïta.         

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada