dimarts, 14 de febrer del 2012

l’Associació Cultural K-lidoscopi de Cullera organitza el I Concurs de Curtmetratges de Cullera

L’associació cultural de Cullera k-lidoscopi organitza, dintre de les  activitats culturals programades per a l’any 2012, el primer Concurs Nacional de Curtmetratges Ciutat de Cullera.

El festival se cel•lebrarà del 25 al 28´d’abril  i podran participar-hi tots aquells cineastes professionals o aficionats de tot l’estat espanyol.

El festival està clasificat en diferents grups o gèneres com l’argumental o ficció, el documental l’animació i una secció especial per a escolars.

Les obres es podran presentar exclusivament en format DVD independentment del format en què estiga realitzat i no podran sobrepassar els 30 minuts de durada.
El termini per a la inscripció i enviament de les produccions finalitzarà el proper 15 de març de 2012.
Les dades de les produccions s´enviaran per mail a klidoscopi_curts@yahoo.es

Totes les obres rebudes seran visionades i un jurat estarà encarregat de seleccionar les obres finalistes que constituiran el programa de sessions públiques del festival.

El dissabte 28´d’abril  està previst l’acte de clausura del festival i el lliurament de premis en les diferents categories.

Els premis i mencions del festival són els seguents:

-Argumental: 400 euros i trofeu.
-Animació: 250 euros i trofeu.
-Documental: 150 euros i trofeu.
-Escolar: 150 euros i trofeu.
-Premi especial a la millor producció en valencià: 100 euros.
-Mencions a la millor direcció, millor actor, millor actriu, millor guió, millor fotografia, millor banda sonora i millor muntatge.


Per a qualsevol consulta  relacionada amb el festival, podeu dirigir-vos a Joaquín Vallet, a través del teléfon o del correu electrònic.

I CONCURS DE CURTMETRATGES K-LIDOSCOPI
c/ Ramón y Cajal, 28
46400 Cullera (Valencia)
Correo electrónico: klidoscopi_curts@yahoo.es
Teléfono: 616542738

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada