dimarts, 14 de febrer del 2012

La JLF de Sueca entrega els premis dels concursos de Playbacks i Sainets


PRIMER PREMI INFANTILS

La gala d’entrega de premis dels concursos de Play-baks i Sainets, organitzats per la Junta Local Fallera de Sueca, va tornar a congregar al Centre Municipal Bernat i Baldoví a un nombrosissím públic.
Pel que fa a la Mostra de Playbacks, el jurat va decidir entregar dos tercers premis, per l’empat que es va produir, a les comissions Poble Vell, del Perelló, i Ronda del País Valencià. El segon premi va ser per a la Falla El Mercat i el primer per a la Falla Xúquer. En la categoria de Millor Solista, el premi va ser per a la Falla 18 de Juliol. En Infantils, els guanyadors van ser els xiquets de la Falla El Mercat, el segon premi va ser per a la Falla Cervantes, el tercer per a Ronda del País Valencià i el quart per a Bernat Aliño. 
PRIMER PREMI ADULTS
En la categoria d’Adults, el número presentat per la Falla Verge de Sales va ser el guanyador d’esta edició. El segon premi va ser per a la Falla Cervantes, el tercer per a la Falla 18 de Juliol i el quart per a la Falla El Portal.
L’alcalde de Sueca, Salvador Campillo; els regidors de Festes, Dimas Vázquez; i Cultura, Josep Navarro; la comissionada de l’Hospital de la Ribera, patrocinador dels concursos, Mª Ángeles Matoses; el president de la Junta Local Fallera, Vicent Iborra; i la Fallera Major de Sueca, Rebeca Rubio; van ser els encarregats d’entregar els diferents premis.
Després d’un xicotet descans, es va procedir a l’entrega dels premis del XIV Concurs de Sainets, en el qual la Falla El Mercat, amb “La caiguda del balcó”, va aconseguir fer-se amb el preat Nel·lo al millor sainet d’esta edició. El Nel·lo al segon premi va ser per a la Falla Sucro, que va representar “L’esperit de ma cuña”, i el Nel·lo al tercer premi va ser per a la Falla Verge de Sales per “Un andalús en Santa Bárbara”. El premi Arlequí al quart classificat va ser per a la Falla Bernat Aliño per “El florit pensil”.

PREMI MILLOR SAINET
Un dels moments més emocionants de la vetlada es va viure amb l’entrega del premi a la Millor Primera Actriu Secundària. La Junta Local Fallera va decidir, a proposta de la Falla Sucro, que, a partir d’esta edició, tant este premi com el de Millor Primer Actor Secundari, porten el nom de Juan Ortolá, en reconeixement a este entranyable faller suecà gran aficionat al teatre valencià.
PREMI JUAN ORTOLÀ
El president de la Junta Local Fallera, Vicent Iborra, va sol·licitar la presència en l’escenari del fill de l’homenatjat, Kiko Ortolá, perquè fera entrega del premi Juan Ortolá a la Millor Primera Actriu Secundària, que va recaure en Cristina Campillo Morell, de la Falla Verge de Sales. Per la seua banda, el premi Juan Ortolá al Millor Primer Actor Secundari va ser per a Xavi Masó Ferrando, de la Falla Sucro. En categoria de Millor Actriu Principal, el Nel·lo va ser per a Inmaculada Ortells Rodenes, de la Falla Verge de Sales; i en la de Millor Actor Principal, el Nel·lo va ser per a Manuel Micó Benedito, també de la Falla Verge de Sales.
Així mateix, es va procedir a l’entrega del IV Concurs de Poesia Satírica Bernat i Baldoví, el guanyador d'esta edició ha sigut Josep De La Torre Sant Josep, per la seua obra “Carta a un amic d'infància”. I el premi del VII Concurs de Redacció de Sainets va ser per a Vicente Jesús Grau Campins, per la seua obra “El fill predilecte”.





Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada