dimecres, 18 de gener del 2012

El PSOE d'Alzira expressa el seu malestar per la decisió del PP de llevar l'aigua als treballadors municipals

La portaveu de grup municipal socialista, Isabel Aguilar, considera inacceptable i fora de  tota lògica la mesura que ha acordat l'alcaldessa d'Alzira de retallar el dret dels treballadors a beure aigua dels dispensadors a les dependències municipals.
 
Segons Aguilar el 15 de gener es retiren tots els dispensadors d'aigua que durant els últims huit anys existien a les dependències municipals al decidir el Partit Popular no renovar el contracte amb l'empresa subministradora d'aquest servici.
Aguilar explica que els alzirenys han de saber que mentres als treballadors no se'ls dóna ni aigua per a beure, l'alcaldessa d'Alzira es gastà més de 300 euros de tots, durant l'any 2011, en  tallats, cafés, sucs, torrades, dolços i salats que li subministra un establiment pròxim a l'ajuntament. 

 
La dirigent socialista manifesta que l'alcaldessa ha de reconsiderar aquesta decisió perquè no és lògic ni ètic que retalle en aquestes coses mentres ha sigut capaç de gastar més de 10.000 en el BIM, que això sí que és una despesa innecessari.
La responsable socialista considera que amb els més de 60.000 euros anuals que guanya la Sra. Bastides, ha de pagar-se els seus tallats i cafés com tot el món. És intolerable que no admeta rebaixar-se el sou el 40% i que damunt els alzirenys li costegem el seu tallat del matí.
Aguilar anuncia que el grup socialista preguntarà en el pròxim ple per què s'estan pagant els tallats de l'Alcaldia i proposarà que aquesta situació en un futur immediat deixe de ser un hàbit de la nostra alcaldessa.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada