dissabte, 31 de desembre del 2011

Benifaió homenatja les campiones nacionals de rítimica

Les gimnastes sèniors del Club Gimnàstica Rítmica Roquette Benifaió Jessica Vicente, Elisabet Martinez, Aina Manuel, Susana Chaquet i Alba Lozano han rebut, juntament amb les entrenadores, el merescut homenatge de l'Ajuntament de Benifaió com a Campiones d'Espanya.
El saló de plens del consistori va acollir l’acte de reconeixement on es van concentrar familiars de les gimnastes i veïns en general per a ser testimonis de l'entrega de les medalles per part de l'alcaldessa del municipi Amparo Arcís. L'alcaldessa va agrair amb els membres de la corporació que “una vegada més el nom de Benifaió arribe al seu punt més alt en rítmica. Un esforç de les gimnastes i també dels seus familiars ja que el suport dels pares és necessari en aquest dur esport”, va assenyalar.


Arcís va afegir a més, que s'aconseguix per primera vegada en la història del club “poder competir en la 1r categoria, una secció en què només poden estar els 18 millors clubs de tota Espanya, ara també el nostre club de rítmica”.
 
També va haver-hi una menció per al gimnasta Juan Pérez, ja que com a membre del club benifaionenc ha aconseguit enguany els títols de subcampió autonòmic i subcampió d'Espanya en individual masculí.

Després de l'homenatge les gimnastes van saludar el nombrós públic concentrat a la Plaça Major des del balcó de l'ajuntament des d’on van oferir la Copa de campiones nacionals a tots els congregats.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada