divendres, 4 d’octubre del 2013

ALGINET INAUGURA UN NOU ECONOMAT


L’economat estarà obert els dijous en horari de 17 a 19 hores

El dimecres 2 d’octubre es va realitzar el acte protocol·lari que inaugurava el nou economat d'Alginet. Aquest economat és ja el número 43 dels existents a la diòcesi de València. A les 6 de la vesprada es va celebrar una missa i a les 7 es van inaugurar les instal·lacions del mateix ubicades a l’avinguda reis catòlics.
A l’acte es va comptar amb autoritats locals, veïns del poble i el Delegat Episcopal de Càritas Diosesana D. Jose Máximo Lledó López.
La presidenta de Càritas Alginet, Paqui Requeni comentava que l’economat és una forma d’ajudar a les famílies necessitades mitjançant l’adquisició d’aliments bàsics abonant el 50 % del cost. Des de Càritas pensem que d’esta manera l’ajuda es dignifica ja que el necessitat participa en ella activament i la valora mes”.

L’economat estarà obert els dijous en horari de 17 a 19 hores. El centre donarà resposta a un total de 30 famílies o més, gràcies al treball d'una quinzena de persones voluntàries.
Per a utilitzar l'Economat cal seguir un protocol on els usuaris han de presentar una documentació que s’ajuste a les condicions establertes.
Cal remarcar que tots els productes que te l’economat d’Alginet s’han comprat als xicotes comerços locals el que repercuteix positivament en el comerç del poble.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada